Deletedmom_110 Pazartesiden beri geceleri 39.9. Çıkıyor eteşi doktora götürdük 5 gün normal diyor ibramınnzero ve burun temizliği dedi yapıyorum ama faydasız rsv virüsü pozitif antibiyotik vermedi ama yine ateşlendi 5. Gün bugün sağlık ocağına götüreyimmm diyorum sizce 10 ay 20 günlük gece çıkıyor sadece ama beslenmede zorluk yaşamaya başladım yemiyor ne yapıyımmm ben:(
Ceka Deletedmom_110 çok geçmiş olsun. Hasta iken iştah proplemi olabılıyor evet sadece memeye dayanıyorlar veya sulu seyler isteyebılır. Mesela grip vs olsak canımı portakal mandalına veya meyva suyu gibi benım gozlemledıgım onlar ıcınde aynısı oluyor. Hangi meyva uygunsa onları önerin derim. Ates konusuna gelınce. Enfeksiyon varsa inatcı olabılıyor bızımde genelde 3-4 gün israrla devam eder Ama bence farklı doktor gorus almakta fayda var. Ben her zaman kendım ıcınde cocuklar ıcıınde eger benı tatmın etmıyorsa veya bi fayda goremedıgımı düşünüyorsam gidiyorum. Bence bir saglık ocagınada gidip antibiyotik kullanın derim
Melike_66 Deletedmom_110 mama içiyorsa yada süt iyi geliyo benimki de yeni başladı bugün çocuk kalktı ateş ateş yanıyor calpol verdim bende 19 aya gircez
SareLinaM Deletedmom_110 Corapinin içine topuk kismina sogan koyunca inatci atesin bile düştüğünu duymustum
Uyukizim-33 Deletedmom_110 soğuk kompres, burun temizliği, buhar makinası odayı nemlendirici, udi hindi yağı , karadut Özü vs gibi takviyeler .. çoraba limon sıkıp giydirmek gerekiyor
Deletedmom_110 Ceka aldım randevu gidicem o doktor kızıma da vermedi 1 gece de zatüre oldu yavrum ateş içinde yandı amacı ne anlamıyorum ver işte yanıyor rsv pozitif kimileri atamıyor uğraştırıyorlar o kadar cnm şıkkın ki bir yandan kızımla uğraşıyorum yavrum daha iyi 4 kere hava veriyorum antibiyotikle
Uzayyy Antibiyotik tedavisine başlarlar , muhakkak götürün . Bende de ilk olarak başlamayalım felan dendi . Aynı 5. Günün sonunda daha kötüye gidince 10 günlük antibiyotik kullandık . Dün bitti . Antibiyotiğin 3-4. Günü kendine geldi yavrum
Deletedmom_110 Uzayyy dimi bende götürücemmm sağlık ocağına çocuk doktoru yaramıyor işe 5. Gün çünkü daha kötü oluyor geceleri 40 oldu ateşi artk
Uzayyy Deletedmom_110 böyle durumlarda direkt acile gidin . Benim bebeğim burnunu temizletmiyor kendini yerden yere atıyor . Temizlerken tekrar doluyor . Söylüyorum sadece temizle diyor . Yok işte bazı doktorların yorumu çok sığ kalıyor . Kimse istemez ilaç kullansın el kadar yavru ama anneler bilir ki ilaçsız geçmeyecek .
Deletedmom_110 Uzayyy acile gittim zaten kuzum gittiler ne oldu kızımmmm zatüre oğlum geceleri yanıyor ateşten
Deletedmom_110 Melike_66 emiyor malesef oda burnu tıkanıyor habire açtığım halde cold Mix stremiar sprey sıktımmmm:(
Deletedmom_110 Masalina12 dimi yine çıktı ateşi resmen inatçı ateş 39.2 sabah 10 da götüürücemmmm inş
Deletedmom_110 Masalina12 oturmuş yatağın içinde sesi de çıkmıyor aşırı korktum halsiz gözleri kapalıydı yavrumun
Masalina12 Deletedmom_110 aşkım kan değerlerine. De baksınlar enfeksiyon olabilir Ateş halsizlik yapıyor gecen gün kızımında yükseldi baygın gibi bize bakıyordu içim yandı
Deletedmom_110 Masalina12 götürüdm bogazları kızarık dedi dinledi akciğer açık dedi balgam sokucu verdi birde
Barbekusos Deletedmom_110 canim selam biz de bir gece cok yüksek ateşle gittik. Bahsettigin ilac bir de antibiyotik vermişti. O günün devamında yine çok ateşledi fayda etmedi yani yine gittik. Ateşten artık uyuyamiyordu cocuk. Bir igne yaptı ya serum ya iğne toparlayacaktir dedi gerçekten iğneden sonra çocuk kendine geldi. Tekrar gidin bence. Cook geçmiş olsun
Deletedmom_110 Barbekusos sağolun gittim daha bugün başladık antibiyotiğeee cnm bakalım ne olcak inş şifa olsun çok geçmiş olsun size de