16temmuzannesi 16temmuzannesi tam uykuya daldı yatağına bırakayım dıyorum, ağlıyor kucağımda da durmuyor . Kaç zamandır böyle yer sevdası tuttu. Şimdi bile yerde yatıyor
ilon 16temmuzannesi sakin olun biraz lütfen 🌸bırakın yerde uyusun ne olacak kurun yer yatağı öyle uyusun bakarsınız bir iki uyudu tekrar beşiğine veya yatağına döndü çocuk bu mantıklı mantıksız şeyler ister normaldir
16temmuzannesi 16temmuzannesi rahat bır uyku uyumak istiyorum. Nasıl degısık bır çocuk doğurmuşum ben
MadamMommy 16temmuzannesi alemsin güldüm valla😊hepimizinki değişik emin ol canım yalnız değilsin.Süpürge sesi acıyorum saniyesinde uyuyor kapatıyorum gözler cin guulduyor😂akşam 10 dan beri böyleyiz
ilon 16temmuzannesi gerekirse yanına yatın siz de yerde öyle uyuyun tadını çıkarın klasik olacak biraz ama gelmez bir daha bu zamanlar çoğumuz hâlâ bebeğini uyutamadı mesela en azından seninki yerde yatıyor hiç yatmayan ne yapsın 😁
16temmuzannesi ilon yaz olsa yatarım belkı, gecen yorgan serıp öyle yattık ama sabaha kadar belım ağrıdı o nasıl uyuyor öyle anlamadım 😁
ilon 16temmuzannesi haklısınız Allah kolaylık versin bakın hani yerde uyusa alın hemen yerine tam dalmasını falan bekleyin
ilon 16temmuzannesi benimki de öyle başta korkuyordu ama merakı da var hani nedir bu ses geliyor gidiyor hortumlu falan baya meraklı ve tedirgin korkulu bir yüz ifadesi 😂ama şimdi makina çalıştı mı oynuyor gülmekten iş de yapamıyorum
metemoms0 Benimkide tek uyumuyor yanımızda bakalım nereye kadar bilmem kendi yatağında yirmi dakikada uyanıyor bende yildim.ama pes ettim