Egeismom İyi geceler kızlar oğlum 27 aylık akşam üzeri ateşlendi yatmadan önce 38.1 çıkınca uyuduğunda yükseleceği için fitil verdim. 3-4 saat rahattı 36.2 düşmüştü şimdi gene çıktı hafif inleme gibi sesler çıkartıyor . İlacı vereli 4 saat geçti. Ne yapmalıyım uyandırıp tekrar mı ilaç vereyim . Havaleden çok korkuyorum düşük ateşte de geçirenleri çok gördüm endişeliyim hep 😢😢
fadikada Egeismom üzerini inceltin,oda ısısını dengeleyin, şuan uyuyormuş ama gerekirse ılık duş aldırın.Bunlara rağmen artıyorsa tekrar verin tabiki. Ateş dirençli değilse korkmayın. Ateş dirençliyse ilaca rağmen düşmezse doktora gidersiniz geçmiş olsun
Egeismom fadikada normalde uyku tulumu giyiyordu bugün ince pijama giydirdim üzeri de açık ateşi çıktığı için örtmedim odanın ısısı 23-24 civarı. Panik atağım var zaten çok pimpirikliyim her an havale korkusu ile uyuyamıyorum 😣
fadikada Egeismom Ateşi olan çocuğun oda ısısı 21-22 derece olsa daha iyi olur aslında. Ateş durumuna göre üzerine ince birşey örtersiniz. Saat kurup kontrol etmeniz daha iyi olur aslında