Masalina12 Kızlar meraba sütümü nasıl çoğaltabilirim kızım mama sevmiyor içmiyor anne sütünü istiyor ama eskisi gibi değil daha küçük ek gıda da veremiyorum yardım edin nolur bestlak kulanıp memnun kalan varmı
aslikls Masalina12 bence sadece bol su tüketimi süt yapan tek şey. Her emzirme sonrası bool su içmeye çalışın. Bestlak damlayı kullanıp memnun kalanları da duydum hiçbir faydası olmadı diyeni de duydum biraz ds psikolojik olarak rahat olmak gerekiyor bence ♥️
Okayss Masalina12 ben kullanıyorum etkisinide görüyorum çok şükür tabi yanı sıra bol su bulgur ciğer vs tüketiyorum bıktım vallahi bulgur yemekten emzir olayı bitsin 1 yıl bulgur yemem daha
anne_yiz Masalina12 canım solgar b12 vitamini var ama süt arttırıcı olanı hepsiburadaya yaz yorumlarına bak çok işe yarıyor
ilayprensesim Masalina12 bol su, dinlenmek, tahin helvası, emziren anne çayı, dut kurusu, bulgur, havuç, hurma, kuru incir (yaş meyve olan aşırı gaz yapıyor)
anne_yiz Diren2915 instagramda annesütü doktoru var geçen rezene ile ilgili bir post paylaşmıştı süte hiç katkısı olmadığını söylüyormuş bilimsel açıklamalar fazlasının da zararlı olduğunu
cisemada Bestlak ise yarıyor. Dut kurusu ister hoşaf yapın işte olduğu gibi tüketin isterseniz az tereyağı ile kavurup yeyin. Mutlaka etkiliyor. Rezene mutlaka 2 fincan içmenizi tavsiye ederim. En az 2.5 lt su içerseniz de çok faydası var. Ve tek gerçek uyku… uyuyabiliyorsaniz uyuyun.🥰
anne_yiz cisemada instagramda annesütü doktoru var geçen rezene ile ilgili bir post paylaşmıştı süte hiç katkısı olmadığını söylüyormuş bilimsel açıklamalar fazlasının da zararlı olduğunu
Dilararden Kendimin denediklerimle, bestlak damla, bol su içmek, tahin helvası. Emziren anne çayı, lactamil Ebebek promalt içecek. Bunlardan birini kullanmanız yeterli ve Sık emzirmek ve sağım yapmak ama en en önemlisi stres yapmamak.
cisemada anne_yiz ben rezene de en çok gaz problemini yendim. icmeyince çok gaz oldu. Bakarım videoya görmemiştim. Teşekkür ederim