EliS_ Kızlar bu akşam biberona başlık aldım ama akıtmada sorun var 2 damla şeklinde aldım ama hatta bende emcükledim biraz😅ama yok çok az geliyoo bu konuda bilginiz yada öneriniz varmı. Neyi yalnış yapıyorum çözemedim🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️
PeekaBoo_ EliS_ bebeklerin emme kuvveti bizden daha fazla o yüzden hızlı akış olmasın diye o şekilde tasarlanıyor yani bebeğiniz çektiginde sizden daha fazla süt gelecektir ağzına
EliS_ EliS_ HAYIR KIZLAR TEK SORUNU YAZIYORUM. BEN UÇ ALMIŞDIM BENİM DÜŞDÜĞÜM HATAYA DÜŞMEYİN DİYE YAZIYORUM! Ucunu biberona göre vermemiş geri zekalı diyeceğim (çalışan) 😡😡😡😡olan 325tl ye oldu.bidaha gideceğim ve o kızı boğmak istiyorummm
EliS_ Deliği deliğede denk getirdim ama ürün mü kusurlu anlamıyorum. Yada ben bişeyi yalnş mı yapıyorum ??
EliS_ PeekaBoo_ Yani evet ama şöyle söyleyim yenidoğan aldığım tek akışlıydı ondan daha fazla süt fışkırıyooor. Anlamadığım nokta bu🙏🏾
Aysegiray Philips in yeşil aparatlı kolik biberonunu kullanmıştım anne göğsüne en yakın olan ve gaz sorunu için yavaş akışlı oluyor eğer bahsettiğiniz biberonsa
EliS_ Aysegiray Değil bu eski sistem olanı ama gerçekten çok güç hatta ısısını kontrol etme için bakarız yaa ucunu sıktım zar zor akıyo 🤷🏽♀️
mamasuu Aventlerin bebeğin ayına göre bibieron uçlarının numaraları var ona göre almanız lazım benim bebeğim 2 aylık 2 numara kullanıyorum 3. Ayda 3 e geçicem ona dikkat edin
EliS_ Geride almıyorlarmış öğrendiğim kadarıyla kiii benim suçum değil sonuçta çalışanın suçu ben sordum ki söylediğime rağmen bana yalnış vermiş😰🤬🤬🤬