mervelikiz Sağlık ocaginda rutin kan değerlerine baktırmak için kan verdiğimizde sigara içildiği belli olur mu ? Yani kanda sigara çıkar mı başına gelenler varmı
mervelikiz pasaklisinkukuli çıkmaz mı bende bilmiyorum kan degerlerime baktiracam doktora da içmiyorum demiştim ama çıkar mı merak ettim
mervelikiz benimoglumukurtarinesraa kan degerlerime baktiracam ama doktor sorduğunda içmiyorum demiştim çıkar mı merak ettim
Alerjikrinit mervelikiz böyle şeyleri doktordan saklamayın aile hekimi bile olsa herhangi bir şeyi yorumlarken bilmesi iyi olur Sağlık sonuçta. Yetişkin bir insansınız yargılamak ona düşmez tavsiyede bulunursa haklısınız ama bırakamıyorum dersiniz
pasaklisinkukuli mervelikiz o zaman cıksa bile ki bence öyle bişey yok kanda çıkma gşbi bir durum bundan doktora ne yani umrunda olmaz unutmuştur bile ama eşinden falan mı saklıyon o varken mi sordu
mervelikiz Sevval1507 teşekkür ederim ben rutin kontrol için kan verecem d vitamin eksikliği saç dökülmesi falan için
mervelikiz cataasya laborant hanım belli olmaz diyorsun yani demi anlaşılmaz sadece sigaramı yüksek çıkartır hemoglabin değerini