aslstc Kuzum 2 aylık sürekli meme de uyuyor kolumdan indirince de uyanıyor tekrar meme istiyor saatlerce emiyor kusacak diye bekliyorum resmen böyle olan var mı ?
queenx aslstc çok erken henüz annesi bırak uyusun daha yeni geldi bu dünyaya. Benimki de 2 aylık memede kendilerini en güvende hissettikleri yer ben çok üzülüyorum bu nedenle de meme de uyumasına gönlüm razı. Nasıl olsa bir daha bu kadar küçük olmayacaklar bir daha meme de uyumayacaklar… Kendilerini güvende hissetmeye hakları var
Qunqnir aslstc emerken o kadar çok efor sarf ediyorlar ki yorulup uyuyakalıyorlar. Kollarınızda huzur bulup uyuyolar güven hissedip niye buna alışmasın ki ? Şu an çoook küçük ve buna ihtiyacı var. Kötü şeymiş gibi düşünüp üzülmeyin ve bence bu güzel hissin tadını çıkarın ❤️
aslstc umutku kendi bırakınca kolumda uyumaya devam etmek istiyor yatırdığım anda gözlerini açıyor yani ne yapacağımı şaşırdım gece uykusu için saatlerce uğraşıyorum ayakta sallamaya başladım bir hafta iyi uyudu şimdi sallanırken yanlarda meme arıyor bulamazsa başlıyor ağlamaya yatağında yatamaz oldu ayağımdan indirip yanına yatıyorum direkt
umutku aslstc İşte şuan bende aynı durumdayım memede uyuyor kendi isteyince ağzından bırakıyor uykuya devam ediyor kucağımda ama yatağa bıraktım mı gözler açılıyor
aslstc queenx evet onu izlemek bile çok zevkli oluyor ama gece uykusuna dalamadıgında günlerce uykusuz kaldığımda çok zor geliyor herşey
zeynepkocaoglu06 Yatarak emziriyorum öyle daha kolay uykuya dalıyor sonrada yatağına yatırıyorum geceleri böyle ama gündüzleri bizde sürekli memede durmak istiyoruz uyudu diye memeden çekip omzuma alarak dalmasını sağlıyorum sonra bir yatırıyorum gözünü açıyor 😂
aslstc queenx evet hiç istememiştim ayağa alışsın kolik olup saatlerce ağladığı zamanlar artık tükenip böyle bir yola başvurdum 😂 terzi kendi söküğünü dikemezmiş benim o hesap oldu
aslstc Kizbebekannesii böyle kafasını omzuma vuruyor sürekli meme arıyor doymuyor mu diyeceğim ama o zaman gündüz falanda hep ağlar uykuyu tutturamıyor gibi
Kizbebekannesii aslstc emzik kabul ediyorsa ver, ya da mesela emzirdim ya doyunca hemen göğsünü kapat aynı emzirir pozisyonda ayağa kalk sallayarak uyut dalınca omuzuna al