Aysun_01 Emziren anneler aralıklı oruç nasıl yaptınız sütünüzde herhangi bi azalma vs oldumu bende düşünüyorum ama sütüm azalır diye cesaret edemedim yanında leslie de yapmayı düşünüyorum bu yöntemle kilo veren varsa fikirlerinizi bekliyorum
anonim351 Aysun_01 aralıklı oruç değilde 3 ana 3 ara öğünle 3 haftada yağdan 2,5 tartıdan 4 kilo verdim.
Ececiiim Aysun_01 2. Aydan beri aralıklı oruç yaptım. Hamilelik öncesi beslenme rutinim de böyleydi zaten. Zor olmadı. Oğlum 8 aylık şuan sütüm azalmadı. Tüm doğum kilolarımı verdim. Bende olumsuz bir yanı olmadı. Aralıklı oruç hayat tarzı olmalı zaten.
Elflnykt Merhaba ben aralıklı oruç yapıyorum on gündür bebeğim 21 aylık hala emiyor ve evet ne yazık ki sütüm azaldı ama ben artık doyumluk emmediği için biraz rahatım bu konuda yapacaksanız da ilk öğünü çok geçe koymayıp iki ara öğün yapabilirsiniz
Ececiiim Aysun_01 akşam en geç 6 da akşam yemeği yedim. Sabah da 11/12 civarı kahvaltı yaptım. 2 öğün besleniyorum o şekilde.
1annne Ececiiim aynı ben geç kahvaltı erken akşam yemeğimi ve hala sadece emzırıyomusunuz mama vrmeden
Ececiiim sevvgi estağfurullah ☺️ oğlum 4 aylıkken tamamını vermiştim doğum kilomun. 16 kilo almıştım. Spora 7. Aydan sonra tam anlamıyla başladım. Haftada 2 ya da 3 gün yapıyorum
Ececiiim 1annne evet emziriyorum mama hiç kullanmadık. Bir de ek gıda alıyor artık. Ama çoğunluk emzirme