kutaybebis Hanımlar sol göğsümde yanma, kütle hissi, ağrı, ve sıcaklık hissediyorum. Sağım yapmayı denedim fakat sağamadım elle sağım da çok canımı yaktı, kitle tam mememin altında göğsüm çok acıyor bebeği kucağıma bile alamıyorum acile gitmeli miyim sizce?
PeekaBoo_ kutaybebis soğuk kompres yapın ya da banyoda/lavaboda sıcak suya göğsünüzü tutup yavaş yavaş ovalayarak masaj yapın yine aynı şekilde yavaşça sağın göğsünüz boşalsın biraz rahatlayınca pompayla devam edebilirsiniz eğer ateşiniz varsa titreme üşüme varsa doktora danışabilirsiniz
Sevdaf Bende yaşadım aynı durumu sağım yapa yapa düzeldi zorla süt çıkıyodu çok ağrı vardı mastit olmuştur büyük ihtimalle doktora görünmenizde fayda olur ben gitmedim ama o göğsümde süt çok azaldı ve daha artma olmadı
Dilararden Evet Mastit o göğüsünüz tam boşalmamıştır ateşe kadar ilerlemeden o acıya maalesef katlanmanız gerek. 2 kere yaşadım. Sağım yapacaksınız emzireceksiniz sürekli banyo da sıcak suyun altında masaj yapın böyle böyle geçecek dayanamazsanız ilerisi daha kötü antibiyotik almanız gerekir o da süte geçiyor, ateşlenirsiniz de çok zor olur
Dilararden Eğer yapamayacak kadar zor durumdaysanız evdeki pompalar tam boşaltmıyor hastaneye gidip sağım yaptırın
kutaybebis Dilararden dün acile gittim yapmadılar hiç bişey evde de sağamıyorum yani sağıyorum ama çıkmıyor ateş falan yok ama çok kötü ağrıyor genel cerrahiye gidin dedi doktor galiba doktor yolu gözüktü