Sinem1205 Kızlar kapadokya da tatil yapanlar orayi bilenler nerde kalabiliriz onerisi olan var mı? Nisan da gitmeyi düşünüyoruz onceden ayarlayalim dedik arkadaşlarımızla ve bebeklerle rahat edebileceğimiz bi yer bakıyoruz 😍
beybiliko Sinem1205 göremede kalmanızı tavsiye ederim, manzara açısından en güzel yeri orası, biz maccan cave otelde kalmıştık, o sırada çocuğumuz yoktu, o yüzden çocuklu aileler için tam olarak uygun mudur bilemiyorum, ama kahvaltısı hijyeni oldukça iyiydi
beybiliko Sinem1205 2 sene önce gitmiştik, fiyatı inanın aklımda kalmamış, ben mağara odada kalmak istiyordum, o tarz oteller için fiyatı ortalama idi, ama illa mağara oda olsun istemezsiniz daha uygun birçok otel vardı göremede, şimdiden iyi tatiller
Annesininprensesi55 Sinem1205 Size kalacak yer önerisinde bulunamam ama mutlaka şurayı gezmeden etmeyin diyebilirim ben arkadaşımda kaldığım için Avanos asmalı köprü ve mağaraları var içinde insanlar saç telefon resim koyuyolar comlekciler sokağı kaleye çıkın ama dikkat edin o tür taş zeminleri kaygan oluyo ayağınıza giydiginize dikkat edin mutlaka Göreme de müzeye gidin at çiftliği de var Ortahisar Uçhisar aklıma bunlar geldi 13 yıl önce gitmiştim çok güzel yer bazen filmlerin çekildiği yerleri görünce aha buraya da gitmiştim buradan geçmiştim orda resmim var diyorum hey gidi heyyy😁😁
Sinem1205 Annesininprensesi55 yaa çok teşekkür ederim söylediğiniz heryeri kaydediyorum insallah bebeyle gezmek nasip olur 😍
Annesininprensesi55 Sinem1205 Bebekle dikkat edin özellikle Avanos daki emsek tümsek engebeli sokaklarin taşları ve kaleye dikkat zemin kaygan heee şu da var 13 yıl önceydi belki de değişmiştir zeminleri ama yine de ucurumsu yerleri var kalenin dikkat edin bebekle çıkmayın heee bak Göreme diye hatırlıyorum tozlu ve yine kaygan olan dağlık gibi taşlar var hatta yol kıyısında belli oluyo kocaman deveye benzer kaya var orda
sedasyln Ürgüp te pegas cave suites de kalmıştık eğer bebeğiniz varsa kesinlikle tercih edin çok güzel imkan sağlıyorlar gecenin bi yarısı bile mutfaklarını kullandım çok memnun kaldık tertemiz üstelik. Fiyat olarak bi tık pahalı ama bi bakın derim