GunesSila 7 aylığız bu dişler ne zaman çıkacak yaa birden ağlıyor ediyor uykusundan da ağlıyor 🥴🫠🥲zaten geceleri uzunnn oyle uyku yok bana şimdi hepten beter oldu ne yapmam lazım bir de yatmadan tetagil sürdüm ama Off
Buket57 GunesSila benim kızımda 7 ay 3 günlük alttan bir dişimiz çıktı😊 gerçekten zor geçiyor huysuz huzursuz uykular kısa kısa.. Oyun oynarken filan unutuyor pek sorun olmuyor ama uykuya geçerken zorlanıyor bende jel sürüyorum.
Beren2323 GunesSila benim bebeğim de 7 buçuk aylık önceden ayağımda sallardım yerine koyardım uyurdu . Günlerdir ayağımda sallıyorum tam daldı diyorum yerine bırakıyorum uyanıyor bu seferde uykusuz olduğu için sürekli ağlıyor . Diş çıkarıyor galiba diş kabızlık yapar mı bi de kabız . Tetagil iyi geliyor mu
kubraanne GunesSila 8 aylıgız bizde ayni durumdayiz bi cikamadi bizim dişler cok zor cok uykusuzum gece sinirleniyorum cok
1pekmom_ Beren2323 diş ishal yapar diye biliyorum canım, tetagil bizde çok kısa süre etki ediyor, jel aldım oda ğek etki etti denilmez uykular haram oldu resmen sğrekli ağlıyor çıldırmama ramak kaldı bian önce çıksada rahatlsak