DiyetteyimYiyemem bu iki operatörden birini kullanıp görüş bildirebilecek var mı? hattımı taşıycam da vodafone ve turkcelle göre daha uygun fiyatlar var merak ettim memnun musunuz?
mnkanne1 DiyetteyimYiyemem bimcell kullandım türk Telekom alt yapısı zaten çekmediği yer olabiliyordu ama bir ara sürekli haftalık zam yaptılar bende kızdım Turkcell e geçtim
DiyetteyimYiyemem mnkanne1 yaa öyle mi? paketleri uygun duruyordu deniyim dedim ama sabit fiyata önem veririm cok sacmaymıs
Domino DiyetteyimYiyemem benimki turktelekom çekim gücü berbat 4.kattayim arayanlar 3 5 kere ariyor anca ulaşıyor. Paket de su an 210 tl oduyorum. 20 gb internet. 1000 dk 250 sms
DiyetteyimYiyemem Domino ben cok memnunum aslında 8 senedir kullanıyorjm turk telekomu ama indirimli tarife vermediler diye başka operatör baktım bakalım napıcam 😂
DiyetteyimYiyemem sehpayacarpanserceparmak_ ya benimde içime sindi içlerinden en uygunu teknocell galiba teşekkürler yorum icin 🌸
Domino DiyetteyimYiyemem siz turktelekom musunuz ? Benim neden cekmiyor mesela biri ariyor internet çekmiyor internet cekse arama yapan kisi 3 5 kere arayacak o zaman ulasacak. Sanirim telefondan kaynaklı? 8 sene az değil guzel bir tarife yapsalar iyi olur vala 😅
DiyetteyimYiyemem Domino evet turk telekomluyum suan valla rizenin dağ tepelerinde bile çekti hiç çekmeme yaşamadım garipsedim şuan 😂 ama fiyatlar uçuk maleseff
Domino DiyetteyimYiyemem benimki neden öyle o zaman cekmiyor yani 4.kattayim çekmiyor 😅 telefonum eski model belki ondan.evet fiyatlar heryerde öyle. Ne kadar ödüyorsun şu an? Bir de turkcell daha pahalı sanki.
DiyetteyimYiyemem Domino bi ara kampanya vardı yine coşturmuk turkcell ya 15 gb 1000 dk 1000 sms 99 liraydı aynısına 200 küsür istediler 😩 telefondan kaynaklı olabilir gerçekten