aybikreis Klozetin en altında fırçanın ulaşmadığı yerde artık siyaha dönmüş kirler var. Nasıl temizleyeceğim burayı?
simseklivekalpli aybikreis kireç çözücü dök biraz beklet. Başka bir şey karıştırmayın zehirlenirsiniz
Oburiks aybikreis Çamaşır suyunu akşamdan dök kalabildigi kadar kalsın öyle Birkaç gün tekrarla tertemiz olur
tuzludakota aybikreis oraya ne yaparsanız yapın geçmiyor maalesef 🙁 bizden önceki oturanlar çamaşır suyunu bilmiyorlar herhalde çok pisti ne yapsam geçmedi, porçöz döküp beklettim Domestos döküp beklettim ikisini karıştırıp beklettim cifledim olmuyor kaldı öyle
Oburiks aybikreis Ben de evime ilk geldiğimde öyleydi Belli aralıklarla çamaşır suyu , kireç sökücü falan döktüm sabaha kadar kalıyordu ve şu anda tertemiz , hemen gitmez zaten birkaç defa tekrarlamak lazım
lahmacunayran48 tuzludakota aybikreis geçen bir video denk geldim ve uyguladım gece 12 de görmüştüm takıntı olmuştu o sıyahlık hemen denedim işe yaradı sıyahlıgı bıle götürdü 😅 deneyin derim 1 paket kabartmatozu dokun o bölgeye ve fırçalayın geçiriyor😅
aybikreis Oburiks Çamaşır suyuyla çoook denedim ya gerçekten. Tekrar deneyeceğim mecbur. Tuvaleti temizlerken uzun uzun bekletiyorum etki eder belki diye ama nafile. Olmak gerekiyor heralde
aybikreis Duyulurum O zaman sorayım suyu nasıl boşaltacam. Fırçayla basınç yapıp yarısı boşalıyor dibinde yine şu kalıyor.
Rastgelebiri aybikreis ellerinize eldiven takın, bir bezi sokun suyu alın kovaya boşaltın, su bitene kadar bu işlemi tekrarlayın. Sonra porçöz dökün, maske ile yapın solumayın, banyodan çıkın bir süre. Sonra dönüp telleyin
112233445566 aybikreis suyuyu karton bardakla alıp boşalttiktan sonra kirec sökücü dökün diger günde çamaşır suyu dökün suyunu boşaltıp sabaha kadar dursun
_Mltm_ aybikreis Net çözum yaptım cıktı. Bı Pet bardak ile once klozettekı suyu bosaltın bya alın sonra sirke beyaz dökün sabaha kadar öyle kalsın sonra bir tornavıda yada benzeri setle kazıyın çıkıyor ugrastırır o ayrı. Sonrasında normal temizlik ypın bitti.
Deletedmom_75 aybikreis kireç sökücü dökün ulaşmayan yere uzun bir sopa çomak tarzi birsey bulup ucuna birsey takip.ovabilirsiniZ
pilavustutavuk aybikreis bizden önce de kiracı varmış. Benim klozette o şekildeydi. Artık tek seferlikte olsa kirec sökücü sıkıp biraz beklettikten sonra, ellerime bulaşık eldiveni giydim, birde bulaşık teli ile biraz sürttüm. O şekilde çıktı Sonrra o teli ve eldivenlero tabi ki çöpe attım hemen 🤢