Bebeğim neredeyse 3 aylık. İlk doğduğu gün sütüm gelmemişti , gelsin diye devamlı emzirdim. Sürekli göğsümde uyuyup kalıyordu ya da gazını çıkartırken kucakta uyuyup kalıyordu. Sonra da gaz sancısı sebebiyle kucağımızda antrede koşarak , kucakta sallayarak atlatmaya çalıştık. Sanırım o zamanlardan alışmıştı ki bu zamana kadar ya emerek , ya kucakta , ya sallayarak uyumaya alıştı. Ayakta durmaktan yoruluyordum artık kaynanam hiç ayakta duramıyordu o yüzden ayakta sallamaya alıştırdı birde. Şimdi de bu yöntemleri deneyerek uyutmaya çalışıyorum . Gece 11-12 ye kadar gün içerisinde asla uyumuyor. Sallarken , kucakta dalıyor ama bıraktığım an gözlerini açıyor. Evimle ilgilenemiyorum , eşimle ilgilenemiyorum. Kendime hiç vakit ayıramıyorum. Şikayetçi değilim ama bebeğim de uyuyamadığı için gelişemiyor. En önemli olan uyku ve besin şuan ama sadece emip duruyor. Sallamak beynini çalkalayacak diye korkuyorum. O kadar pişmanım ki böyle alıştığı için çok imreniyorum bebeğini yatağına koyup uyutan ailelere. Uykusunu nasıl getirebilirim ne yöntemler deneyebilirim ama ağlatmadan.