yigitinannesi41 Pazartesi doğum yaptım 3 gündür iyiydim ama bugün göğsümde sertlik oldu öyle bir şişmiş ki dokunamıyorum bile . Bu normal mi
civcivoz yigitinannesi41 mastıt olmuşsunuz. Her gün sıcak duş alıp duşta masaj yapıp hafif sağın göğsünuzu
azranur3457 yigitinannesi41 Gögsün doluluğu boşalamadığı için oluşmuştur şişlik. Ya boşalana kadar emzir yada sağım yap. Banyoda sıcak su ile masaj yap. Ertesi güne düzelir. Lahana yaprağıda en son çözüm. 🥰
Slnhsyn1 yigitinannesi41 Muhtemelem mastit olmuşsun doğumun ilk aylarında çok normal bol bol emzirmen ve sağman lazım kısa sürede geçicektir çok normal sütün çok olduğundan biraz süt kanallarının tıkandığından oluyor sıcak duş ovala sağ bol boş emzirme hiçbişeyin kalmaz 😊
azranur3457 yigitinannesi41 Benimde aynı. Emzirdim Bi seferde iyice sağdım sertlik var hala ama ağrısı yok şükür bakalım.
yigitinannesi41 azranur3457 şuan benim de ağrı yok rahatladım sagiyorum hala günde 1 kere isteyecek heralde sagilmayi. Şişme oluyor hemen
mervekaran05 yigitinannesi41 mastit olduğunuzu sanmıyorum eğer ateş vs yoksa ilk zamanlar oluyor biz 1 aylik olduk hala göğsüm sanki pompayla sisirilmis gibi oluyor ve agriyor. Süt fazlaligindan oluyor bebeklerimiz daha küçük çabuk yoruluyorlar bosaltmaya yetmiyor zamanla onlarda ogreniceklerdir
yigitinannesi41 mervekaran05 hemşireye sorduk mastit olduğunu söyledi 3 gün sagma yaptım ara ara yine ağrı oluyor çok sistiginde sagiyorum