Ozlmyldrm 25 günlük bebeğim var 2.03 günden beri inanılmaz huysuz uyumuyor bir türlü derin uykuya dalmıyor çok gazi var gaz damlası da kullanıyorum ama çok işe yaramıyor. Anason ile rezene çayı verirlermiş eskiden bir çay kaşığı kadar bir zararı olduğunu düşünmüyorum ama kendim de içiyorum ara ara bebişime bir çay kaşığı kadar versem bir zararı olmaz sanırım ama yine de size sormak istedim var mı aranızda yapan?
HTC-CR07 Ozlmyldrm ben göbek bağı düşüp kuruduktan sonra, göbek deliğine çörek otu yağı damlattım, çok şükür hiç gaz problemi olmadı, belki yağdan belkide, gazlı bebek olmadığı içindir ama, deneyin bence doğal bişey sonuçta
_tuuggcce_ Denemedim, denememde açıkcası. Daha çok küçük. Zaten gazlıymış bebek. Bir kovaya ılık su yapın popoyu sokup biraz bekleyin işe yarayabilir. Gaz masajı da yapın
Ozlmyldrm _tuuggcce_ denedim valla baya baya gaz çıkardı uyumasına etki etmedi ama gazına iyi geldi bir çay kaşığı verdim zaten
Merihaysesonmez Ozlmyldrm kundak yapın ben öyle derin uykuya geçmesini sağlardım çocuk uzmanı rezeneyi vermememi söyle karaciğer değerlerini bozabilirmişiz dikkat edin daha çok küçük biraz zaman 3. Ay da azalıyor