9090100 Kızlar ağlayan pasta gelin pastası cigkotfe ve milföy bu menü nasıl olur sizce birbirine uyumlu mu ?
Alya-Sena 9090100 iki pasta cok olmus ya aglayan ya gelin pastasi yapin cigkofte milfoy iyi yanina yogurtlu bisey yapabilirsnz
beyzacmvrc 9090100 tatlıların ikisi de sütlü iki tatlı yapcaksan birinin yerine şekerpare falan yap bari ya da tatlı bi.kurabiye Çiğköfte milföy olabilir yanına da bir meze Bana kalsa çiğköfte yanına börek veya poğaça yapardm ☺️
Betulsark Bence bi pasta yeteri bayar iki tane onun yerine salata tarzı bir şey olmalı bence ve milfoy neyli oda önemli
9090100 Betulsark kaşarlı yapmayı düşünüyorum,pasta hangisi daha iyi olur peki ağlayan mi yoksa gelin pastasımı
herseySeninleguzel11 9090100 Ben 2 pastayı da çok severim ve yaparım ikisi de güzel olur ama birini eleyip şehriye /makarna/patates,şalgamlı bulgur salatası olabilir. 😀
belus 9090100 geçen gün arkadaşımın çok güzel bir tabak hazırlamıştı, belki fikir olur diye yazıyorum. kuru patlıcan dolması, şekerpare, mercimek köftesi, patatesli börek, ıslak kek🫠
9090100 belus yaa evet çok güzel uyumlu bir tabak olmuş aslında bnde yapayım ya çok teşekkür ederim ☺️🌸
Betulsark Baktım şimdi renk olarak bence gelin pastası daha iyi durur milfoyun ve salatanın yanında renk çikolata biraz kararti gibi renk olarak hoş durmaya bilir tabakta