Beraninannesii Sedoss02 Tefal ultimate kireç avcısı kullanıyorum memnunum hassas kumaşlar için ek tabanida mevcut. Ek taban ile misal baskılı tişörtleri en yüksek ısıda duzunden ütü yapabiliyorum.
Sedoss02 Beraninannesii kireci siz mi temizliyorsunuz sular aşırı kireçli olduğu için büyük sorun oluyor
Beraninannesii Sedoss02 Kireci kendisi topluyor haznesi var rutin bir şekilde temizlemek gerekiyor.https://www.hepsiburada.com/tefal-fv9787-ultimate-kire-avcisi-buharli-t--semi-auto-p-HBV000008JPL9?magaza=aly+home&url_src=and-product-detail
Sedoss02 delirmeceler bende tefal kullanıyorum çok memnunum ama şu kireç olayı moralimi bozduğu icn değişmek istedim tüm delikler kapandı kireçten 😞
delirmeceler Sedoss02 hiç kireç sıkıntısı yaşamadım belkide içinde su bırakmadığım için birde ütü suyu kullanıyorum ben belki onunda artısı vardır normal ütümü 4 yıldır kazanlıyı 2 yıldır kullanıyorum 1 tane kireç olmadı
delirmeceler Sedoss02 siz bi kireç önleyici ütü suyunu araştırın ben onuda kullanıyorum istanbulda kireç çok yok sanırım dediğim gibi hiç yaşamadım