fatmamelis Kızlar 1-2 haftadır mama yedirdiğim halde bebeğim her saat başı uyanıyo 😔 artık kendimde değilim bunaldım, bizim gibi problem yaşayan var mı ? Açlıktan falan uyanmıyo ondan eminim , yoruldum artık
747474 fatmamelis benim kızımda 5buçuk aylık gece 2 3 e kadar uyumaz gündüz 1 2 anca uyanıyo gecede 2 kere falan mızmızlanıyo oda acıkınca onun dışında gündüz uyandığında her 2 saatte 1 yarım saat 45 dk uyuyo uyutmazsam koyametleri koparıyo hiç düzenim yok napıcam bende bilmiyorum 🤷♀️
Harikamm fatmamelis canım bir kaç gündür benim bebeğim de öyle sanırım dişten diye düşünüyordum normalde hiç böyle değil taş çatlasın 3 kere uyanırdı şimdi her saat başı neredeyse diş 🦷 çıkıyor ondan bence
Dem_ir_em Benim oğlum da 5 ay 20 günlük ve 1 haftadır falan o da bu şekilde. Gece 2 den önce uyumuyor ve sürekli uyanıyor. Neden böyleler bu dönemde acaba? Ve ne zaman düzelicek? 😔
Damlatahaata 5bucuk aylık oğlum oda öyle geç uyuyor saat başı kalkiyo çığlık çığlığa bagiriyo gündüz desen hiç uyumuyo bende bunaldim iyice evin içinde gece gündüz ağlama sesi neden uyumazlar anlamam
Susamm Biz 4 aylığız biz de aynı durumdayız. Artık başıma ağrılar giriyor uykusuzluktan. Yakında işe de başlayacağım. Nasıl olacak bilemiyorum
Uzunkirpik1728 Bebekler çok yorgun olduklarında ve gündüz uykularını iyi alamadıklarında gece saat başı uyanma durumu olur..Gündüz uykularını güzelce uyusun, akşam kararında yorularak uyursa saat başı kalkmalar olmaz Allah’ın izniyle...🌿