[silindi] Kapanmaya karar verdim alsvers yapcam fakat nasl turban nasl sal alcam hangisi guzel hangisi kolay blmiyorum . Kumasi ney olacak bi Yrdm edin Onerdgnz site varmi
Uykusuz-annee [silindi] şifon alma baktın naylon gibi kesinlikle alma kayar durur dantelli alma modası geçti Pamuk ve burumcuk şal ipek şal o tarz alabilirsin ben internetten almam şalı mağazalardan alırım gözüm göre göre ama bı Sefa Merve sitesine bakabilirsin
sevvalaydn [silindi] canım yeni kapandığı için caz şallar senin için daha kolay olur penye ŞAL da olabilir rahat şekilde aldığı için
agitmoms [silindi] feminen modaya bakmanı öneririm uygun sayfa ve güzel birde şal konusu önemli ya kaynayam ipek veya CAz alâ bilirsin penye kullanmadım onun önu sanırım üçgen olmuyor bana yakısmaz diye almadım hiç
mirayyldrm19 [silindi] medine ipeği ve penye sallar rahat kaymiyor ilk penye şalla başla cok rahat zamanla aliştikca farklı alırsın
uyuyanadamdannefret [silindi] penye salla basla canim . Başında varla yok arasında. Modaselvimin pamuk sallari da cok guzel. Desenli olanlar. Tek renk burumcuk sallar rahat ve şık. Ysl desenli ithal sallar cok moda sal takmaya biraz alışınca onu kullanirsin. Herseye cok yakışıyor
Oglum00 [silindi] kapalı değilim bi fikir veremem belki ama hayırlı olsun demeye geldim Allah isteyen herkese nasip etsin😊