cigdemnur Hanımlar Merhaba 🌸 3 ay 26 günlüğüz 2 aylıkken diş huzursuzluğumuz başladı ve şu an aşırı ağzımız akıyor ve diş etlermiz ağrıyor uykudan ağlayarak uyanıyoruz. Sizin bu kadar erken oldu mu ? Neler yapabilirim verebileceğiz bir tavsiye var mı ? 🩷
Masalina12 cigdemnur Bizim de üç aylıkken başladı şu an 5 iz Ve hala aynı artık çıksın istiyorum o elleri sürekli ağzında ağlıyo bağırıyor salya su gibi akıyor zaten doktorumuz dün dedi yavaş yavaş çıkarıyor valla üç aydır öyle
uykumvarasko cigdemnur Tetagil toz aldım ben parmak fırçasına döküp damaklarını fırçalıyorum hafif hafif hoşuna gidiyor kısa süreliğine de olsa ağrıyı alıyor rahatlatıyor
medinekaplan cigdemnur bizde aynıyız cnm 2 aylıkken başladık şimdi 3ay 28 günlük olduk diş etleri çok şiş doktor krem var alın sürün dedi calgel diye bizde almadık daha
uykumvarasko Masalina12 benimkininde 4.aydan beri öyle 7 aylık olduk gelen giden yok mahvoldum ne zaman çıkacak bu dişler 🥺
Masalina12 uykumvarasko al bendende okadar sürekli ağlıyor eli ağzında kaşınıyor demek al bak https://mutluresim.com/image/nxxBIi
cigdemnur medinekaplan banada bugün aynısını söylediler ama jelleri zararlı buluyorlar önermiyorlar almadım bende kararsızım 🤔
mirayyldrm19 Prasa verin eline birde karanfili dovup üstüne biraz zeytin yagi buzdalabi da bekletin diş etlerine sürün iyi gelir malesef disler cok zorluyor cikana kadar bizde 6 tane diş var cok zorladi onlarda daha da cikicak bakalim kök dişler nasıl olucak