Esmaonay 7,5 8 gibi uyanır oğlum 9 aylık öncelikle kendinize bir rutin oluşturun eşiniz dışında ve kahvaltı yapın günün en güzel öğünü alışırsanız vazgeçemezsiniz uyanınca mamasını içer bir saat sonra kahvaltıyı hazırlamış olurum kendime peynir tabağı ikimiz için olur reçel omlet vs yada haşlarım kendim nasıl yiyorsam yumurtayı oğlumada öyle yapıyorum bebe bisküvisi pekmez kuru kayısı ceviz birlikte çatalla ezip yediriyorum sizin bebeğiniz daha büyük kendiniz gibi beslemeye başlayabilirsiniz artık o yüzden önce kendi düzeninizi oturtun yanımda oturtuyorum masada yalnız yemeyi bende sevmem ama oğlum yoldaş oldu bence kahvaltı yaparak başlayın işe bebeğiniz içinde daha iyi olur naçizane fikrim kahvaltıdan sonra onu çitin içine koyuyorum herhangi bir oyuncağını veriyorum ev işerini hallediyorum o ara masayı topluyorum çamaşır varsa çamaşır atıyorum ipte varsa toplayıp ütü yapıyorum yatak odasını toparlıyorum iki saat sonra mamasını içiyor bir saat sonra öğle yemeğinde kendime ne yaptıysam çorba yemek haşlama tavuk balık vs neyse onada yediriyorum yoğurtta veriyorum beraber öğle yemeği yiyoruz sonra biraz çitin içinde müzik falan açıyorum oynaşıyrouz güreşiyoruz 😂😂 uykusu geliyor iki saat uyuyor uyanınca su veriyorum ilk meyve sıkıp onunla karıştırıp veriyorum ardından bi saat sonra mama içiyor o arada kukla olur kule olur çorap toplamaca olur yani o ne isterse öyle oynuyoruz akşamda yine öğle yemeğimiz gibi yiyoruz tabi o çok doyurucu olmuyor ama yanımda oturup kaşığını falan tutmaya çalışıyor hoşuma gidiyor çorba puding muhallebi tarzı besleniyoruz akşam sonra iki üç saat banyo yapacaksa yıkarım yerleri çekerim süpürgeyle oda peşimde dolanır emekleyerek kendi kendine oynayan bir bebek bulaşıkları falan yerleştiriyorum mutfağı toparlıyorum meyve veriyorum eline babası gelince biraz onla oynuyor son mamasını içip yatıyor bizim günlük rutinimiz bu şekilde