damlayarennn Kızlar beneğim 4 ay 26 günlük 5. Ayı dolmak üzere ek gıdaya daha baslatmadık fakat bu 6. Ay ek gıda tariflerinde yazan şeyleri yapabilir miyiz başladığımızda siz nasıl basladınız 6. Ayını doldurunca mi yoksa 5. Ay bitince mi
Hiilyuss damlayarennn bizim kilo alımımız durdugu için 5. Ayda basladım ek gıdaya. 6 aylık tarifleri veriyorum
Meri06_ damlayarennn yaa benimkide 4 ay 27 gunluk birgun ara ilemi doğurmuşuz canim 🤗 bende ek gida arastirmasindayim almam gereken eksikler var mama sandalyesi cam rende buhar şeysi tabak kacik suluk felan daha hicbiri yok :)
Meri06_ damlayarennn yazinim tamamini okumadan yanit verdim doktolrar 6. Ayi tamamaen doldurmadan verilmesini istemiyo ben 4. Ayda mandalin tadina baktirdim karpuz verdim 3. Ayinda mercimek tarhana corbasinin tadina bakti 3 4 cay kasigi verdim baya icmek istedi sapur supur sasirdim :) alerjik durumlar soz konusu oldugundan 6. Ayi bekletiyor doktor birde bagirsak florasi icin tadim yaptirmanizi oneririm 6. Aya hazirlik olsun
Dilararden damlayarennn 6. Ay tadım ayıdır, sebze ile başlanıp 3 gün kuralı ile yoğurt meyve vs alerji için tadım yapılır bunlar bittikten sonra tariflere geçebilirsiniz bu çocuk aç, bırak kendi yesin, acıkınca yer kitaplarında her aya uygun bir sürü tarif var
damlayarennn Hiilyuss ya bizimde öyle almıyor kilo doktor o yüzden başlatmak istedi anne sütü mü veriyordunuz
Hiilyuss damlayarennn evet anne sütü veriyordum 4. Aydan 5. Aya geçişte 30 gr almıs sadece. Ama emmiyordu farkındaydım zaten. Ek gıda ve mamaya basla dedi ek gıdayı yerse mamayı keseriz dedi. Benimki hiç biberon tutmadı mama veremedim direk ek gıdaya basladık
Meri06_ Suldavulcu bi doktor var osman gonulal diye onun videolarini izliyomusun guzel bilgilendiriyor acik net
ikibaloglanannesi 5.aya geçince başlamıştık 3 gün kuralı ile. 6.ayinda tuzsuz şekilde çorbalara geçmiştik.