Busrapolatt arifinmamasi benimde sezeryan oldu canım 2. Günde gelmişti süt sağma Makinesi çok işe yaradı denemeni tavsiye ederim
Sahreyldrm arifinmamasi canım sıcak suyla duş al goguslerine yukarıdan aşağıya masaj yaparak hemen iniyor öyle
EsraGulden Merhaba benim 3 gün sonra gelmişti, u da sarı sütüm sagma makınesi ile yani emzirmeye devam edin, ya da sağmaya
Mom567 arifinmamasi Sütünü hemencicik artıracak bi tavsiyem var mama değil ama.. kesin çözüm. Çörek otu. cezveye 1 bardak su koy 1 çay kaşığıda çörek otu bu bildiğimiz siyah olan koy kaynat 5 dk iç
[silindi] arifinmamasi bol ten teması bol kucak 😅 lohusa şerbeti iç kavrulmuş mısır ye güzelim hayırlı olsun benim 3. Günün akşamında geldi ilk postumdu hatta burda duşa gir izin verdiyse doktorun. Ağlıyordum gelmiyor diye o akşam nasıl dolduysam feryat figan üstüm çıplak oğluma sarılıp "özür dilerim annecim sütümü getiremiyorum çok özür dilerim" diye ağlamıştım sonra kuzenim göğsünü işaret etti birden bişey akıyordu şıpır şıpır 🤣 nasıl sevinmiştim Allah sana da yaşatsın o duyguyu hemencecik gelsin 🥰 ben 2 buçuk ay emzirebildim seninki inşallah çoook uzun olsun emzirmelere doyama inşallah sütün bol olsun dualarım seninle hiç üzülme