betulunmevasi lina09 saçmalık bence 30 yaş evli olmasan belki olabilir derim çünkü bekarlara vajina dan pek müdahale etmiyorlar
fatmaclk629_ Alfabeta ben görüyorum hamileyken çıktı rahim ağzimda yani iç kısımda smear testi yapıldı pozitif çıktı salı günü parça alicaklar ona göre tedaviye başlanicak
Alfabeta fatmaclk629_ benimm içerde bişey yok dışındaa siğil vardı aldı patolojiye yolladı cıkmış sonucum yarım bakıcaz. Nasıl bi tedavi izlicekler sana
neyapalimsimdi 20 yaşımdan beri devlet hastanesinde vajinal muayene olup smear veriyordum evli misin diye sorduklarında hayır deyince aktif hayatımın olduğunu söylüyordum alttan bakıyorlardı
Alfabeta fatmaclk629_ off ya peki doktor bilgi verdi mii sonraki süreçte ne olacak. Cok korkuyorum ben süreçten yorucu cünkü
Sblatc Alfabeta bi şey çıkmaz inşallah. Benim bildiğim tehlike olan türü siğil yapmıyomuş gözükmüyo yani
Alfabeta Sblatc Sblatc öyle diyorlar ama işte yinede insanı geriyor sürekli kafamda kuruyorum doktorda kızdı zaten herşeyi okuma belki negatif cıkıcak diye ama sürekli pzitif cıkarsa sonrasını düşünüyorum:(
Alfabeta Mery12 merhaba cıktı hpv siğili çıktı. Hpv ve smear testi yapıldı. Smear temiz cıktı hpv negatif
Glcntna Alfabeta hamileyken çıkmıştı doktor test yapmıştık sorun yoktu siğilide bişi sıkmıştı 1 haftada kendi kendine geçmişti. Ama yine çıktı gidicem bende tekrar
Glcntna Mery12 evet ama sonra çıktı bu aralar randevu almaya çalışıyoruz. Özelde 4 bin tl fiyat verdiler . Bende tekrar test yaptırıcam