arsentopik Bebegım 21 günlük kolık bebek oldgu söylendi 2 günde bir 6-7 saatte bir aralıksız aglama krizileri sancıları olur bi kendini sıkması sadece memeyle sakinliyor benım gibi olan varmı ?
viyanyvz arsentopik benimki 50 günlük aynı şey bende de var akşam saatlerinde altı ile 12 arası ağlama krizine giriyor
prensesin_annesii arsentopik Zinco gaz damlası var mutlaka alıp kullanin biz 1.5 ay gaz sancısı çektik kızım kolikti sonunda bu damlayı duydu ve aldıktan sonra 1 hafta içinde geçti inşallah size de faydası olur
heradot36 arsentopik canım biogaia ve sab simplex bunun tek çaresi. Gerçi maflor plus öneren de var. Gaz masajı ve bahsettiğim damlalarla bir nebze rahatlatabilirsin.
viyanyvz arsentopik canım gazı olmamasına rağmen bazı bebekler belli saat aralıklarnda ağlama krizine girip belli bir saat sonra rahatlar benimki de onlardan biri
Yenianne41 heradot36 biogaia ve Sab simplex benimkine hiç iyi gelmedi, maflor iyi geldi 🫠 bebekten bebeğe değişiyor
Yenianne41 arsentopik 2 ayı geçtik hâlâ bu durumdayız… tabi gaz damlası ve probiyotik bi tık iyi geliyor çok şükür. Doktorumuza danışıp başlayabilirsiniz
heradot36 Yenianne41 haklısınız. Genel olarak annelerin çoğundan bu ikiliyi duyuyorum. Geneli söylüyorsa vardır bir bildikleri diye yardımcı olmak istedim arkadaşa. Bende şu an maflor plus kullanıyorum memnunum.