melegininannesi38 Kızlar bebeğimde pamukcuk oldu da ne kadar kullanmam.gerek doktor söyledi ama o an kafam karıştı anlamadm ne kadar verecegim 3 ay 11 günlük
Tazeanneyimbenn melegininannesi38 günde üç kez kullanabilirsin (içindeki çubukta çizgi var oraya kdr çekebilirsin)
melegininannesi38 Tazeanneyimbenn yaaa ciddi mi doktor damla dedi ama kaç damla olduğunu biliyorum bende şırınga ile üzerinde yazan 1 ml verdim ama bidaha yutturmyacagim sadece sileceğim.pisik yapıyormuş
melegininannesi38 Tazeanneyimbenn canim bisey diyeceğim benim.bebegimxe çok yok doktor dedi ki önce karbonatlı su ile sil sonra ilaç dedi de karbonatlı silince dilindeki cikiyo ama damağında felan var onlar cikmiyo benim bildiğim pamukcuk olsa silince çıkmaz mı karbonatlı su ile
Tazeanneyimbenn melegininannesi38 karbonat dilini yakar ama emzik veya biberon kullanıyorsa onlarıda değiştirmeniz gerekir bilginiz olsun
Tazeanneyimbenn melegininannesi38 çıkıyor ama dediğim gibi ağzına giren şeyleri emzik biberon gibi onları değiştirmedğin sürece hergünde silsen yenilenir pamukçuk
melegininannesi38 Tazeanneyimbenn sadece beni emiyo onu da degistiremeyecegime göre nasıl olacak emzik biberon kullanmıyor
melegininannesi38 Tazeanneyimbenn sürekli mi arada unuttuğum veya gece de mi silmem gerek ve aynı su ile mi
Tazeanneyimbenn melegininannesi38 her emme sonrası yaparsan çok daha iyi olur. Benim bebeğimde vardı mşkostatin vs kullandım geçmedi biberon başlığını değiştirdim kendi kendine iyileşti
melegininannesi38 Tazeanneyimbenn anladım canım kendiliğinden de geçiyor mu ki nette kendiliğinden tedavi edilemez yaziyo