123fff Kızlar işe geri dönücem oğluma annem bakıcak her gün günde 6 saat yabancı bakıcı gelicek dil eğitimi için aktiviteler yaptırıcak. Yabancı bakıcısı olan var mı olumlu olumsuz deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
tekbasimabakiyorum 123fff kesinlikle çok doğru bir seçim. Arkadaşlarımın bakıcıları da biri Ghana biri Kenyalı. Çok memnunlar
123fff CaninannesiCemre normalde yatılılar genelde yatılıya 15 bin istiyolar ama günlük geliceği için 8 e anlaşıcaz bakımla vs de ilgileniyolar ama ben annem bi baksında gözü tutarsa dinlenmek için onada verşr yanında olmak şartıyla 😁 şu anlık sadece dil be aktivite yaptırcak
Melovealp Afrikalının kabilesinin üzerinden uçak geçse mızrakla kovalıyorlar,hangi eğitimi verecekmiş acaba?🤣
BetulDefnee Melovealp bu nasıl bir ırkçılık ayıp , size çok tatlısınozdiyen post sahibine de şaşırıyorum eviniz içine Alıp soframıza paylaşacağınız biri hakkında yapılan bu hakareti tatlı bulmuşsunuz inanamıyorum
CaninannesiCemre 123fff Çok iyi düşünmüşsünüz ,eminim güzel katkısı olur 🤗🙏bir de son olarak hangi şehirdesiniz ,bana da fikir olsun diye çok soru sordum kusura bakmayın 🙏
123fff CaninannesiCemre ne demek her zaman soru sorabilirsiniz ☺️♥️ ben instagramdan sayfalar bulup araştırdım işkur onaylılar ama çoğu yatılı diyor ilk tek tük günlükler var bakıcıbak bakıcım vs diye aratırsanız çıkacaktır ankaradayım ben ama nerdeyse çoğu ilde var gibi anladım. 4 ay içinde 2 bakıcı değilme hakkınız var ilk 7 günde ise sınırdız değişim hakkınız var
guneylianne Merhaba, bi firma ya da ajans üzerinden mi buldunuz bakıcıyı? Biraz detay paylaşır mısınız