Cansel_in Selam anneler 6 aylık oldu kızım kilosu 8.800 gr boyu da 70. Ya sizin ?☺️ geceleri uyumamak için direniyoruz ne zaman geçecek bu b
Pskebru Cansel_in 6,5 ay 8100 kilo 71 boy. Uyku hep sıkıntı. Bacaklarını kollarını sallamaktan zar zor dalıyor. Gece 11 gibi ve sabah 4 gibi beslenmek için uyanıyor. Bazen gece uyanıp bir iki saat vır vır konuşup takılıyor. Bizde durumlar böyle :( :D
Cansel_in Hajsjdgkd hmm yok normal biz 4.5 aylıkken 7500 kilo idik ama artık hareketleniyorlar dönüyorlar vs kilosu güzel
Nursaygi Hajsjdgkd Her bebeğin gelişimi farklıdır tıpkı bizlerde farklı olduğumuz gibi. ☺️ Lütfen kendini kıyaslama yapıp üzme canım anne. 🤍
Ilknur_Akgul23 Benim bebeğim 5.5 aylık daha tam donemiyor destekli oturuyor kilosu boyu normal benim korkum daha tam dönmemesi sizin bebekleriniz gelisimi nasıl peki
Meralll1 Ilknur_Akgul23 merhaba bizim 5ay25 günlük iken döndü bende dönemiyor diyordum bı anda döndü , şimdi de emeklemesini bekliyorum
mom-1 Meralll1 6.30 da rutinimizi uygulamaya baslıyoruz mamasını vs verince yatırdıgımda 5 dk içinde kendi desteksiz uyuyor , 7 ye yakın uyumus oluyor sabaha kadar da uyuyor gece tek beslenmesi var
linaneva Benim kızımda 4 aylıkken dönmeye başladı kilosu 7.200 boyu 65 cm smdı 5.aya girecez komple kendi başına dönebılıyo hatta kendi ekseni etrafında dönüyor her bebekten bebeğe fark var demekkı gelişimine göre
Meralll1 mom-1 ay masallah ben 6-7 gibi uyutuyorum geri uyanıyor , 9 gibi geç uykusuna geçse şükredecem sonra 11 gibi geri uyanıyor odadan cikmiyoruz emziriyorum vs ama dönmüyor acaba nasıl yapabilirim 6 ay 17 günlük
mom-1 Meralll1 tesekkürler. Ya aslında nasıl yaparsınız bilemiyorum kendim icin de bilemiyodum sadece desteksiz uyusun istiyodum denedim bi iki gün yadırgadı sonra baktım kendi uyuyor ben bisey yapmadım pek. Ne olursa olsun aglasa da beslenme saati dısında gece kucaga almayın . Ben almadım hic belki ondan alıstı