guluzar569_ �yi günler kızlar benim oğlum 7 ay 5 günlük bebeklerinizin fiziksel ve bilişsel gelişimleri nasıl ilerliyor
oznur06unlu guluzar569_ 8. Ay dayız bizde çok zor geciyo şu bir kaç gün özellikle uyku saatlerinde gündüz bir şey yok aksam oldu mu bir huysuzluk uykuya direnme dişten mi anlamıyorum da bu ay bizi biraz zorluycak anlaşılan inşallah çabuk geçer. Sanırım atak döneminde😔
OrhanAliibey guluzar569_ bizde 7 ay 8 günlüğüz hala doğru düzgün ek gıdayı kabul etmiyor benm ki çok zorlamakta istemiyorum daha da uzaklaşır diye korkuyorum çorba tarzı sıvı şeyler tuketıuo çorbanın içinde 1 tane tel şehriye olsa bıle tükürüyor irkiliyo hala sizinde öyle mı
Cikoleyla oznur06unlu ya bizde böyleyiz geçti mi düzeldi mi? Gündüz hiçbişe yok hece uyku vakti geldi mi başlıyoruz
guluzar569_ Dıştan kaynaklıdır hasta degilse eğer 6 ay 1haftalikti dışımız çıktı yanındakine 4 gün sonra cikti🥰
oznur06unlu guluzar569_ biraz grip gibi burnu akıyor soğuk algınlığı ve parol veriyorum hepsi birbirine karıştı yakınlarım da diş doneminde hasta olabiliyormuş çocuklar da ben ishali duymuştum ama öyle bı durumumuz yok henüz
guluzar569_ gelişimsel olarak desteksiz oturmaya tutunup Ayağa kalkma ya başladı ama sadece aaaa gibi sesler çıkarıyor Hani baba ba ba mama demiyor
guluzar569_ Dorilla bizimkide aaaaa diyor hep emekleme tutunarak kalkma oturma var sizinki gece sicriyor mu bazen
oznur06unlu Cikoleyla hala devam ediyo bide üstüne hastalandı şuan daha bı ilgi alaka ister oldu ama tam uykusunu aldığı zaman kendi uyandığında skinti olmuyo oturuyo beşiğinde konusuyo öyle