Benbiranaolmak Kizima asi yaptirmistim baya huzursuz . Evde calpol vardi fakat ben bilmedigimden alir almaz buzdolabina koymustum koyulmamaliymis hic acmadik daha. Simdi acip versem bir sorun olurmu
EliS_ Benbiranaolmak Bn dolaptn verdim ve n oluyomuş acaba öyle. Bn daha çok ömrünün kısa olmasına takıuorrm. Açınca bir ay🤷🏽♀️
Tugcekus Benbiranaolmak bende azönce dolaptan aldım kaloriferin üzerine koydum elimle ısıtmaya çalışıp verdim valla kızımın ateşi vardı çok bekleyemedim bişey olucağuını sanmıyorum
neanladinyurdagull Benbiranaolmak Kendimi bildim bileli calpol hep dolapta saklanıyor bizde.Bende aynı şekilde evimde öyle yapıyorum ilk defa duydum valla sadece vereceğim zaman dışarda ılıtıyorum sonra dolaba devam
asellinci Benbiranaolmak herhangi bir sorun olmaz canım ama bir daha dolaba koyma 25 derecenin altında olan bir odada muhafaza et
Runkli06 Tugcekus şişeyi değil kaşığa koyunca kaşığı ısıtın şişe bi ısınıp bi soğuyunca etkisi kalmaz
asellinci Tugcekus hayır canım kullanma süresi 1 buçuk ay doktorumuz söyledi sağlık ocağında ebemiz söyledi açtıktan sonra en fazla 1 buçuk ay gerek duymadıkça açmayın dediler
asellinci neanladinyurdagull üstünde bile yazar dolapta saklamayınız 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında saklayın diye
Yagmur_24 Benbiranaolmak bir şey olmaz ama dolaba koymayın. Bir de üstğne tarih yazın 3 ay sonra atmanız gerekiyor kullanmayın