19972017 Adabeyan adlı bir mesaj Geldi kargonuz yola çıkmıştır diye ve eşimle aynı anda ikimize geldi bu Sabah şaşırdık bizde biraz araştırdım çok kişiye geliyormuş böyle şaşırdım yaşayan varmı bu durumu dolandırıcimi bunlar birşeymi yapmaya çalışıyorlar🤷🤷
Mavii90 19972017 bana da geldi sabah, linke tıkladım maalesef. Trendyol express sayfası açıldı. Merak ediyorum kimdir nedir bunlar
minnosunannesi06 19972017 banada geldi sabahın köründe linke tikwdim trendyl cikiyir ama telefon açmaya izin vermedi benim güvenli olmafihi icin
Egenin_pamugu Banada gelmişti teslim almadım geri iade oldu kargo görevlisine açıklayın durumu almak zorunda değilsiniz
19972017 Egenin_pamugu geliyormu bide eve kadar ben sadece telefonlara bişey yapmak için yapılan bişey sanıyordum hani telefonlarin bilgisine erişmek gibi
minnosunannesi06 19972017 sayfa çıkmadı su Trendyol şeyini açtı oo allahtn girmesdi dolandırıcılar. BUnlar
Egenin_pamugu 19972017 valla gelmişti söylediğim de yapıyolar böyle dedi anladı oda aynı gün iade oldu artık tc bile istemiyorlar kod istiyorlar onla alakalımı bilmiyorum