kumsallinaa24 Biz memeyi bırakıyoruz bugün ikinci günümüz ama göğsüm taş gibi oldu napmalıyım yardım edin kızlarrr
Nikita kumsallinaa24 pompanız yok mu? Sağın rahatlayın. Süt üretimini azaltıcı besinler tüketerek de süt salgılmayı durdurmaya çalışın
civcivoz kumsallinaa24 pompayla sagmayin. Elinizde şişliği hafif rahatlatacak kadar sağın sertlik gidene kadar tamamen boşaltmayın bosaltirsaniz yine yeni süt üretimi olur çok az sertliği gidecek kadar ve elinizle
Mutluumom kumsallinaa24 sütü kesmek için bir ilaç varmış sanırım öyle duymuştum bir bakın isterseniz. Bende süt bırakırken en korktuğum konu bu mastit olmuş biri olarak sagsam süt üretimi artacak sagmasan sertleşip kanallar tikanabilir sıkıntılı durum Allah kolaylık versin
kumsallinaa24 Nikita dün gece ağrıyla uyandım biraz sağdım pompayla sabun koydum şimdi kalktım yine aynı durumdayım ya
sedaka Nikita Allah aşkına süt üretimini azaltıcı ürünler nedir nolur söyleyin mastit olmaktan bıktım :(
kumsallinaa24 Mutluumom amin teşekkür ederim sağlık ocağından geliyorum şimdi hemşire dedi ki ılık duş al biraz masaj yap biraz sağ sonra tülbent gibi bir şeyle sımsıkı sar 3 gün açma geçmezse gel ilaç vercez dedi deniyeceğim sizlerinde aklınızda bulunsun
kumsallinaa24 Mutluumom ay eşimin kuzenleri mucizevi bir şey söylediler yarım saat önce market ameket arattırdım buldurdum koyduk şuan o kadar rahatım ki hem ateşimi aldı hem acısını kızlarrrr lahana aklınızdan çıkartmayın lahana dolaba koy soğusun göğsüne koy efsane bir şey
kumsallinaa24 sedaka maydanoz nane limonlu su adaçayı duydum bi de ben daha kullanmadım adaçayı diğerlerini kullanıyorum
Nikita sedaka nane, nane yağı, kekik, adaçayı, maydanoz, dereotu, soğan Ödem attıracak besinler özetle.
Nikita sedaka bien adaçayını çok içerdim. Emzirirken içemiyorum. Hiçbir zararını da duymadım süt azaltması dışında.