GonulAyd Arasinannesiii beeen 🙋♀️🙋♀️ oglusumu zar zor uyuttum buralarda takılıyorum sen neler yapıyosun 😊
Mervenes_ Arasinannesiii oğlum uyudu bende forumda postları okuyorum. Uyanmazsa yatacam inşallah birazdan 🤭🤭
Ekintoprak21 GonulAyd GonulAyd kızlar uyku için hemen kitap öneriyorum size Sinem Gerger Akınal dan "bebeğiniz uykuyu çok sevecek" Şiddetle tavsiye ederim 😘🙋🏻♀️
Ekintoprak21 Filizak kızlar uyku için hemen kitap öneriyorum size Sinem Gerger Akınal dan "bebeğiniz uykuyu çok sevecek" Şiddetle tavsiye ederim 😘🙋🏻♀️
Ekintoprak21 Filizak kızlar uyku için hemen kitap öneriyorum size Sinem Gerger Akınal dan "bebeğiniz uykuyu çok sevecek" Şiddetle tavsiye ederim 😘🙋🏻♀️
Papatyack Arasinannesiii daha yeni uyuttum 6 dan beri uyumuyodu 2 aylık bile degiliz valla beni şuan biri görse korkar o haldeyimm..
Ekintoprak21 Papatyack kızlar uyku için hemen kitap öneriyorum size Sinem Gerger Akınal dan "bebeğiniz uykuyu çok sevecek" Şiddetle tavsiye ederim 😘🙋🏻♀️
Drycgdsmete Arasinannesiii sacimi oryalledim bekliyorum oglum 12 bucukta uyuyunca gece kaldi mecburen 🤷🏼♀️
Ekintoprak21 Drycgdsmete kızlar uyku için hemen kitap öneriyorum size Sinem Gerger Akınal dan "bebeğiniz uykuyu çok sevecek" Şiddetle tavsiye ederim 😘🙋🏻♀️
GonulAyd Burdaki postları okucaz diye zaten uyuyamıyoruz 😂 biz uyuyana kadar bebeler yeniden uyanıyor 😂
Ekintoprak21 Arasinannesiii kızlar uyku için hemen kitap öneriyorum size Sinem Gerger Akınal dan "bebeğiniz uykuyu çok sevecek" Şiddetle tavsiye ederim 😘🙋🏻♀️
Ekintoprak21 @GonulAydkızlar uyku için hemen kitap öneriyorum size Sinem Gerger Akınal dan "bebeğiniz uykuyu çok sevecek" Şiddetle tavsiye ederim 😘🙋🏻♀️
Cesurefe Oglumu uyuttum 😴buuk oglumun okul formalarini yikamayi unutmusum(her gün yikiyorum) makinanin bitmesini bekliyorum😐buralarda takiliyorum iste vakit gecirmece bu aksam da turk kahvesi ictim sabahlar olmasin.bi yanim kalk ütüleri yap bi yanim amannn yarin yaparsin diyo🤔
Ekintoprak21 Filizak evet çok faydasını gördüm 0_5yaş uyku uzmanı çok faydalı bir kitap herkes okumalı tüm yeni anne babalar
Goktug1212_ Arasinannesiii telefonu elimden bırakamıyorum uykuda tutmuyor zaten oglusum mışıl mışıl uyuyor ben uyuyamıyorum