miniminia Sadece kirpik diplerinde var. Sanırım kaşınıyor da :(( bildiğiniz eyeliner ve diplener gibi. https://mutluresim.com/image/nx0m5j
Bebegimm1 miniminia konak kirpikde oldugunu görmedim hiç göz yaşı tıkanıklıgı olmasın yada başka bir şey benm bebeğimdede konak oldu ama sadece saç ve alnında vardı siz bi doktora sorun derim sanki gözle alakalı gibi geldi bana
mrvyhya miniminia kızarıklık oluyor mu kuruluk gibi falan bebeğimin gözünün kenarında var sizinkide bikac doktora gittik nemlendirici önerdiler şimdilik göz doktoru masaj yap gözüne dedi enfeksiyn dedi siz yinede doktora gösterin benim bebegimdede kaşinda fln var hiç göz duymadım bn de kuruluk sanarken enfeksiyn diye öğrendim
civcivoz miniminia sutunuzu falan damlatmayin iyice enfeksiyon kapar. Demli çayı soğutup pamukla hafif hafif silin demli çay güzel temizliyor doktor önerisiydi bu. Konak degil de göz yaşı kanalı tıkanıklığı gibi duruyor ama doktora gidin siz yine de çaylı pamukla şimdilik rahatlar
miniminia Eceeeenurrrrrrr Amin canım cümlemizinkini inşallah 🙏🏻🤍 peki kirpik dibindeki konak nasıl geçer biliyor musunuz?
Eceeeenurrrrrrr miniminia amin inşallah kremleri ve yağları oluyor sağlık ocağına götürüp bir gösterin ya da çocuk doktoruna isminlerini vericeklerdir
miniminia selimmoms_ aklıma geldi ama niyeyse göz kapaklarının yapışmasından korktum kabuklar yüzünden
Fidan06 Bu konak kuzum benimkininde kaşlarında kulak arkadında ve yüzünde çıkıyor bebek yağı sürüyorum her gün ama geçmiyor bir türlü sen bi doktora göster istersen göz olduğu için daha hassas bi bölge müdahale etme derim kendi kafana göre
Ulucunannesi miniminia daha cok göz yaşı tıkanıklığı gibi duruyor. İhmal etme canım doktora görün cok geçmiş olsun