Alyakbr Evin sıcaklıgı 24. derce yani bebegimin uyudugu oda sıcakligi uyku tulumu giydirdim içinde uzun kollu zıbın ve altında bir don var ilk defa giydirdigim için sanki usuyecek gibi geliyor bebeğim 9 aylık
AyseSultan97_ Alyakbr bende yenidoğan bebeğimm için ideal oda sıcaklığı kaç olmalı diye forum okumaya gelmiştim. Sizin yazdığını dereceye göre normal gibi geliyor giydirilen tulum . Tulum olmadan bir gece öncesinde nasıl giydirilip üst örtüyordunuz. Ona göre değerlendirme yapabilirsiniz.
MerveCandan Alyakbr benim evimde 21 derece ile 24 derece arasında değişiyo içine bi zıbın giydiriyorum baktım ev çok soğuk karnına bacaklarına bi battaniye atıyorum benimki de 9 aylık daha öyle bir üşğme hastalık olsun Allaha şükür olmadı
Akrepkadini Benim evim 22 derece ve dediğiniz şekilde yatırıyorum. Uyku tulumumuz 2 tog. Tog değeri önemli bebeğinizi takip edin eğer terlemiyorsa ense kısmı da sıcaksa o şekilde yatırabilirsiniz annesi ☺️
Alyakbr Akrepkadini tog değerini bilmiyorum uyku tulumuna bakıyodum satıcıya çok kalın istemiyorum dedim gösterdiğini aldım etikettede yazmiyodu normal hazır yorgan gibi hani böyle aşırı kalinligi yok çok üstünü açtığı için aldım satıcıda bana içine öyle giydirmemi söyledim gece kalktığında vucudu sıcak oluyor ozellile bakiyorum socakmi soğuk mu diye göğsüne sırtına falan
Alyakbr Akrepkadini yüzü sıcak elleri sıcak ensede normal ne çok sıcak ne soğuk orta uyuyo şuan tam bakamıyorum uyancak diye 😊
Alyakbr AyseSultan97_ ondan önce gelecik giydirup kalın peluş maddineyisini ortuyodum çok üstünü açtığı için tulumu aldım
Akrepkadini Alyakbr 2 tog olabilir o zaman. Belirttiğiniz şekilde yatırmaya devam o zaman😊 havalar soğuyor yine tog değerini bilmediğiniz için söylüyorum oda ısısı 24 ün altına düşerse kontrollü ilerlemenizi içine giydirdiklerinizi ona göre ayarlamanızı tavsiye ederim
Alyakbr Akrepkadini benim içim rahat etmedi penye yani pazen baddaniyesini örttüm 😊 analık böyle bişey galiba
Alyakbr MerveCandan rabbim korusun bebekler çocuklar hasta olmasın 🫶 benimde 25 .24 arasında oluyor oda ısısı benim yine içim rahat etmedi penye baddaniyesini örttüm dışardan yağmur sesi geldikçe üşüyor sanıyorum 😊
Egenin_pamugu Geceleri uykuda yüzü burnu soğuk oluyor bide üşüyor anlamına gelir mi kundak ve battaniye örtüyorum evde sıcak anlamadım bende
Alyakbr Egenin_pamugu ense göğsü ve sırtına bakın eğer sıcaksa üşümüyodur oda sıcakligi ne derecede onuda ölçmek lazım