Cemre34 İyi geceler hanımlar, İsrail malı ve İsrail e destek veren ülkelerin ürettiği mamaları kullanmak istemiyorum daha önce stoklu aptamil almıştım bitti iki gündür süt bisküvi veriyorum geceleri çok ağlıyor alternatif ne önerebilirsiniz
nurcanaydnalp Cemre34 golden goat keçi sütü formülü . Anne sütüne en yakın içerik keçi sütüymüş . Keçi sütü formüllü mama markası golden goat . İçeriğide diğer mamalara nazaran daha temizmiş . Fakat gaz yapıp yapmama konusunda bilgim yok sevgiler 🫶
ciqdemu Cemre34 merhaba bebeğiniz kaç aylık süt büskivi doyurucu gıda olmamalı ! Evolvia Danimarka köklü marka bebelac Hollanda köklü marka diye biliyorum ben bebelac veriyorum uykudan önce 120 ml 13 aylık oğlum
Cemre34 nurcanaydnalp iyi akşamlar deneme amaçlı aldım beğenirse almaya devam ederim bizde gaz sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum 14 aylık geceleri mama ya da süt içmedimi ağlıyor
Cemre34 ciqdemu kızım 14 aylık 180-210 veriyorum bisküvi teni vermeye başladım onuda bırakacgm iki farklı mama aldım
Cemre34 livanurvealpinannesi61 dediğiniz her iki markayı aldım hangisini beğenirse ondan devam edeceğim geceleri tek veriyorum yarı uykulu olduğu için beğenir diye düşünüyorum sipariş verdim daha elime ulaşmadı
Nesli92 Cemre34 iki gündür süt bisküvi veriyorum geceleri çok ağlıyor alternatif ne önerebilirsiniz Gerçekten çocuğunuzu ağlatıyor musunuz ya ? Kararınızla bende hemfikirim ama günün sonunda ağlatmam heleki açlıktan
Cemre34 Nesli92 çocuğumu aptamil için ağlatmıyorum geceleri süt ya da mama olmadımı ortalığı inletiyor maaalesef 😅 ben sadece İsrail’le destek veren ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine alternatif bulmaya çalışıyorum normalde bisküviyede yeni başladım mamaya göre geç hazırlandığı için kızım ağlıyor iki farklı mama aldım begenirse almaya devam
ciqdemu Cemre34 İstanbul da mı oturuyorsunuz oğlumla akran sayılır bu ara da bende bazen süt veriyorum ama sulandırıyorum Ilıkca içiyor seviyor oğlum ama çok sık değil. Süt şişesine tepki veriyor istiyor du du du diyor 😇