aydose Yağmur sesiyle mışıl mışıl uyumayı sevenler ama kolik bebeğiyle yağmur eşliğinde ağlayan anneler burda mı ? Toplanın sarılıp ağlayalım
bianne_ aydose Kolik felan değil ama bizde ayaktayız bugün en uzun uykusu yarım saat sürmüştür şu saat oldu hala mızmız uyumuyor 2 aylığız. Şu dönemde çok normal karşılıyorum ama çık yorgun ve uykusuzum yinede 😄
aydose Nevarebeka1 olsun be destek olalım birbirimize ah ah bilseydim böyle olacak günlerce kalkmadan uyurdum 😂
Nevarebeka1 aydose 😂😂😂bende aynısını söylüyorum kendime bazen ama hepsi geçecek bir gün gelecek zorla kaldıracağız uykusuzluk insanin sinir sistemini bozuyor ama Allah sabrını da veriyor
aydose bianne_ bende uykusuzluktan asabiyet oldu eşime sarıp duruyorum oda uykusuz diye ters tepiyor çocuğumuz yüzünden evliliğimizden olacaz 😂😂😂
aydose Zeynepsametaras ah bende çok özledim onu şuan o kadsr güzel yağıyor ki İstanbul Avrupa yakasında resmen huzur
AviL06 aydose 11 buçuk aylık olduk. Son zamanlarda öyle huzursuz ki.. uyku hak getire 🤦🏻♀️ en çok da yağmur sesinde uyumayı özledim galiba 😅 ya da sadece uyumayı 🙈 hamileyken bebeğimle hayallerim vardı şimdi onlar gerçekleşirken yeni yeni hayaller kuruyorum 🤭🌹
aydose AviL06 umarım hayallerinizi en güzel şekilde yaşarsınız 🌺 bende uykuyu çok çok özledim gece oturmayı seven ben bile artık gece uyumak istiyorum 😂
bianne_ aydose kız sakin ol bu günlerde geçicek yapma anacım adamı darlama😂😂 Bizde eşimle beraber çekiyoruz uykusuzluğu birbirimize sarmaya vaktimiz olmuyor 😂