esraoguzalptug 20 günlük bebeğim var ve emziriyorum. 12 gündür kıl kurdu var ve geçmiyor emziren anneler sizinde başınıza geldi mi geldiyse ne kullandınız ?
mahfat esraoguzalptug ay geçmiş olsun her sabah aç karına bı avuç kabak çekirdeği ye canım benim hemn iyi olursun
MerveCandan durununannitoskosu kıl kurdu ney acaba? Bilmiyorum yada biliyorum ama anımsayamadım beni bilgilendirir misiniz?
durununannitoskosu MerveCandan Bağırsakta genelde iyi yikanmamas sebzelerden yada başkasından geçen kurt
mahfat esraoguzalptug bir bilgim yok inslalah bebeğe zarar vermiyor ama bı yerde duymuştum bı kişide varsa ailenin hepsinde oluyormus sen tedbir al bı doktora faln gozukun sen eşin sorarsın ozamn
durununannitoskosu esraoguzalptug Bir doktora danışın isterseniz kontil cocuklara veriliyor zaten ama kıl kurdunun ilacının tadı aşırı kötü olduğu için ben kontil şurup kullanmıştım kesin çözüm
mahfat esraoguzalptug dediğim gibi tuzsuz kabak çekirdeğini her sabah aç karına yiyin gerçekten iyi olursinuz inslalah
mahfat esraoguzalptug ya üzüldüm şimdi benim kuzenimde olmuştu cekirdegi düzenli bk şekilde yedi hemn düzeldi şuan iyi doktora gittiniz mi