Tumes Merhaba anneler ben oğluma simdiden birseyler vermeye başladım oda keyifle yiyor walla.benim.gibo yapan anneler varmi merak ettim..
Tumes Kelebek02 Selverclk Oslemyasar ya erken degil bence yediğinden abartisiz vir sekilde veriyorum yoğurt ew yapimi sabah kahvaltida uyanirsa peynir pekmez hem.kan yapar aksam ne var ise azicik balık verdim aziick nohut azicik pilav verdikce.cocuguk daha cok istiyor. Yediği toplam.1 cay kasigi ama hosuna gidiyor ben kasmiyurm valla bu konuda kendimi
Oslemyasar Tumes balık mı nohut mu🤐doktoruna sordun mu hiç? Yani tabi saygı duyuyorum ama zaten hayatı boyunca yiyecek bunları acele etmenin ne gereği var diye düşünüyorum ben. Bide anne sütü ile besleniyor şuan oğlum hiç gerek yok başka bir şeye
Selverclk Tumes benim bebeğimde 4 ay 5 günlük ben sadece öyle mandalina suyu azıcık öyle yediğim şey diline azıcık degdiriyorum tadları bilsin diye yedirmiyorum birşey olur diye sindiremez daha rahatsızlanır
gulertknn1 Tumes bu arada pilavı nasıl verdiniz acaba takılmadı mı boğazına 🤔 nohutu ezip mi verdiniz bebekte gaz yapmaz mı
Minnooss 4 ay 17 günlüğüz su dahil vermiyorum aldığı kadar anne sütü alsın görünümdeyim dün eşimin yengesi havuç yaşatıyordu az daha resmen çemkirdim napıyosun sen diye 😂😂
Omursmom Merhabalar benim kızım 4.5 aylık emmeyi bıraktı ek gıdaya geçtik, elma rendeliyorum cam rendede, patates havuç ve çok az pirinç ve 1 tatlı kaşığı zeytin yağıyla çorba yapıp içiriyorum, bide yoğurt yediriyorum 🙋🏻♀️ Sırada kabak ve avakado püresi var
Tumes Omursmom ohhh maşallah bebisime afiyet bal.olsun ara ara dene memeyi tamamen birakmasin bnmkide birnara bıraktı hicbirsey vermeidm uyurken verdm oyle oyle düzeldi...Cok şükür
Tumes Oslemyasar valla bnde oyle düşünüyordum 4 ay kadar anne sutu suanda yine anne sutu ama ara ara da tartıyorum çocuğuna kasmiyorum bu konida .sormadim açıkçası gerek duymadım cvp belli ben annelerimzi usulu yapıyorum
Tumes Selverclk Oslemyasar heee bu ara önemli bir detay bnm.bebegim kaka yapmiyordu sknti buyuktu ıkınmalar vb 2 kere lavman yapıldı cocuguma ama 10 gundur bu.sorun ortadan kalktı birseyelr vermeye başlayınca allahinma şükürler olsun.. oyuzden kimseye sorma gereği duymuyorum
Zmnl19 Tumes benim bebegim mamayla beslenior 4. Ayda basla dediler ama ben baslamadim cok ufak geldi bana 5.5 aylikken basladim yogurtla severek yior meyve pureside veriorum smdilik bu kdr bikere beyaz tarhana yaptirmistim onu verdim pek sevemedi smdi yeni sebze corbalariyla devam edicem tam 6 aylik olsun die bekliorum ama 4. Ayda iki disimiz cikti onlarinda etkisi oldu yemede sorunlar yasadik mamayi bile pek yemiordu
Tumes Zmnl19 ayy Masalalh bnm kininde agzi surekli akiyor el.agizda ne bulursa agza götürüyor bakalim bzm dis nezamn gelir
Zmnl19 Tumes yakin zmnda gelicektir disler arka arkaya gelior haberin olsun o yuzden tek dis cikti nie huzursuz hala deme 🥰
Tumes Zmnl19 himm ne kadar surdu bu salya kiyafet mendil yaka dayanmıyor krem aldim fayda etmedi cocuguma kucagina aldimmi direk isiriyor suan hosuma gidiyor ama onada üzülüyorum 😔
Zmnl19 Tumes Ayniydik emin ol bir ayda ikisinide cikardi 1,5 hafta arayla kuzum ilki geldkmi digeride gelior... inslh bianda patladin disleri kuzumunnnn🥰💜