elfgokce Crnkzy nimenriks ve beksero ikisinin toplamı 2750 verdim. 3. Ayda yaptık ilk. Yaptıracaksan hastaneden fiyat al. Eczaneden daha uygun 200 300 tl kadar
elfgokce Crnkzy doktorlar ayarlıyor aylarıma göre. Bizim 2. Si 5. Ayda 3. Sü de 13. Ay sanırım. Evet biraz pahalı ama bence yaptırılmalı
Gulsen54 Selam kızlar eğer yaptırcaksanız hemen alın eczacı arkadaşım %39 zam geleceğini söyledi biz nimenrix ve bexserodan iki adet aldık ilk dozları vurdurduk ocak ayında 2. Dozları vurulcak birde rotarix kalmıştı 2. Doz onuda satın aldık onuda yaptırcaz
Merve1601 Benim bebeğim 10 ay 15 günlük oldu bu ay yaptıracaktım ama yarın ameliyat oluyorum safra kesesinden doktor 10. Ayda yaparız demişti geç kalmış sayılır mıyım
Duygu_5864 Kızlar bende bişey sormak istiyorum bu aşılar a ve b grubu olarak 2 ’ye ayrılıyormuş biz bexsora yaptırdık 2 dozda bitti 3. Doz 13 aylıkken yapılacak nimerexde yapmak zorunlu mu acaba yaptırmasak ne olur
gedk12 Burda aşı yaptırmış annelerime bir şey danışmak istiyorum. Aşıdan sonra yan etkileir oldu ku? Ateş vs gibi. Biz de ilk dozunu yaptıracağız.
Gldekpnci gedk12 ateş oldu ilaç kullandık düştü ilk defa menenjit aşısında ateşi çıktı ve farklıydı çok halsizdi