Edininannesii Çok kötü Allah aşkına kaç doktor gezdim en iyisi dedikleri adavntan verdi tekrar çıktı hem de daha kötü çocuğumun haline bakın lütfen böyle oldu geçti diyen birileri çıksın lütfen ağlamaktan helak olucam az kaldı kafasında iki tarafında da başladı
Ayglhanvlkn Edininannesii oğlumunda aynıydı hatta dha kötü birtek gözçewresi temizdi desem yeri war bize doktor lokoderm werdi krem onla iyi oldu tabi bide diyet yapıoruö süt ürünleri we yumurtaya alerjisi war oğlumun toparladı şükür eklem yerlerinde olan yaralarınada kapama tedawisi uyguluyoruz lokoderm sürüyorum üzerine wazelin gazlı bezle sarıyorum böyle toparladım walla çocuğumu
Edininannesii arsasy diyet yapma diyor her gittiğim egzama diyor ben yumurta yemiyorum sütü kesmedim onu da kesme dediler protein kalsiyum alsın diye arada yiyorum çok değil
Edininannesii Ela_24 ay uzun zamandır yemiyordum bugün yedim, bari tavuktan alsın diye protein. ay geçsin derken daha kötü olmasın yaaa
Edininannesii ece327_ evet o kadar sert ki mustela stelatopia var kullanıyorum daha kötü kızartıyor sürmeyince de kupkuru oluyor
ece327_ Edininannesii kıyamam bu kızarıklığı çok güzel rahatlamıştı ama sen yine bir doktoruna danış canım sürekli nemlendir vücudunu da şampuan ne kullanıyorsun peki
Ela_24 Edininannesii ya hemen alerji testi yaptır çocuk çok kötü o şimdi kaşıntıdan perişan oluyordur
Edininannesii Ela_24 o kadar üzülüyorum ki her seferinde yaptıralım diye çıkıyoruz yapmıyorlar kaşımıyor yanaklarına kafasını kaşıyor