zeynepays Arkadaşlar bebeğim 2. Ay açılarını olacak yarın sanırım karma aşı ateş ve huysuzluk yapabiliyormuş sizin bebişler nasıl atlattı ?
Asyasemin2013 zeynepays bizimde yarın 2. Ay aşısı var. Rota aşısını da yaptıracağım. Siz hamgi şehirdesiniz
25bby zeynepays bende çok bisey olmadı eve gelince calpol verdim çok şükür atlattıkkk inşşlah sizinde rahat geçer 🫶🏻
Rasima Aşı yaptırdığımız ilk gün huysuzlandı, sanırım bacağı ağrıyordu. Ve hafif ateşi vardı. 2ci gün normal oldu her şey çok şükür
vecihi Ateş ve huzursuzluk yaptı bizde. Bir kere yarım çay kaşığı verdim calpol İlk gün çok huysuzdu uykudan ağlayarak uyandı sıçradı hep ikinci gün azaldı baya
_tuuggcce_ Asyasemin2013 yok, vermedim. Ateşi çıksaydı eğer verecektim ama çıkmadı hiç bende vermedim
hndathn Oğlumda ateş uyku ve meme reddi yaptı o gün çok zor emzirdim hep uykuya meyil vardı.kızımda ise hem ateş hem huysuzluk hemde baya bı durup durup ağladı o da abisinin aksine memede yapışık yaşadı ilk ve sonraki gün
Asyasemin2013 zeynepays bende ankaradayım. 2. Ay aşıları toplu şekilde yapılıyor ilaç bir kere açılıyor felanya ondan sordum😟☺️Aynı şehirde miyiz acaba diye
Ess92 zeynepays tek doz bexero dışında hiçbir aşıda ne ateş ne huzursuzluk ne ağrı yaşadım. devlet aşılarının hiçbiri sorun olmadı
2kiz zeynepays ateş yapmiyor ama huysuz oluyor birazcık ama emziriyorsanız bol bol emzirin bide 3 gün yıkamayın iğne yeri şişme yapmasin
Cnscns2309 zeynepays bizimki de 2 gün önce oldu, akşama doğru huzursuzlanmaya başladı ateşi beklemeden calpol verdim. Çok şükür ateşlenmedi ve huzursuzluğu geçti rahat geçirdik geceyi
karahann zeynepays calpol verdim bi çay kaşığı aşıdan 4 saat sonra ateş yoktu ama aşırı ağladı huzursuz du