gozgozanne Kızlar merhabalar Halıya dokulen çay ve kahve lekelerini neyle çıkarıyorsunuz? Hangu leke çıkarıcı kullanıyorsunuz? En etkili hangisi
hilalvrc gozgozanne parlatıcı ve yap sökücü sıkıyorum hemde hergün siliyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 calla mis gibi çıkıyor
ElisaMom_ gozgozanne kuru bezle o ıslaklağı çekiyorum ardından parlaticiyla siliyorum böyle deneyin bide
Beren-2020 Kaynar suda beyaz sabun beyaz sirke ve bulaşık makine parlatıcısını karıştırıyorum bezle islatarak siliyorum halıyı leke kalmıyor
dgn-adl1 Eğer döküldüğünü fark edersem o an bulaşık makinesi parlatıcısı ile siliyorum ama sonradan görürsem viking sprey var pembe çok amaçlı ya da mutfak sprey yazıyor üzerinde onunla siliyorum
Ygmrcm gozgozanne asperox güzel leke çıkarıyor deneyin isterseniz ben koltuktaki tükenmez kalemi onla çıkardım
Ygmrcm gozgozanne bende sadece mutfakta kullanıyordum bir deneyim dedim sonuç memnun etti beni tükenmez kalem lekesi de kolay kolay çıkmaz normalde belki faydası olur size de dedim
Guzelanne19 gozgozanne canim ben domestos tüm renkler kullanıyorum çok aşırı memnunum marketlerde yoktu büyük migrosa yenj gelmis
biranne11 gozgozanne Hom bitkisel leke çıkarıcı. Asla satıcı değilim ama dünya kadar leke çıkarıcı denedim üstüne tanımıyorum