srnrcvs Kızlar emzirirken diğer göğsümde süt fışkırıyor resmen göl gibi oluyor her yer ama bu durum beni çok rahatsız ediyor başka bir yerde toplum içerisinde emzirir emiyorum bu durumu yaşayan var mı nasıl önleyebilirim
Kuzularinanasi srnrcvs o durum önlenmiyor malesef.gogus pedi kullanin.ben 2 aydir ped kullanmiyorum ama hala diger taraftan az da olsa akiyor 18 aylik.
Cey__35 İlk başta göğüs pedi koyuyordum ama sonradan emzirmeye başlayınca diğerine bebeğin ağız mendillerinden koymaya başlamıştım
Mlk026 srnrcvs vakumlu sağma aletleri var süt boşa akmasın diye emzirirken diğer göğsüne takıyorsun biberona birikiyor
Deletedmom_75 srnrcvs Ben çok yaşadım terbiye olana kadar devam eder makineniz varsa yada pompa sağın Maalesef benim halilar.falan hep damla.damla.olmisti duştan çıkınca falan bile fışkırıyordu
Sevensevilen srnrcvs öncelikle maşallah. Kalkan işinize yarayabilir akan süt içinde toplanır.tazyik sorununuz varsa da makineyle sağım yapmayın
Anne2105 srnrcvs maşallah canım keşke herkesin böyle olsa sakın şikayetçi olma Allah bereket versin sağmam lazım pompayla
neanladinyurdagull srnrcvs aynı sorunu bende yaşıyorum bu yüzden bazen emzirirken diğer göğsü pompayla sagiyorum bazende süt saklama posetim var onu tutuyorum böylece akıp çöpe gitmiyo
Nevaninannesi srnrcvs ne mutlu. Benm sütüm çok azdı. Bebeğim de emmedi zaten. Hiç aktığını bilmem. Keşke çok olsa , bebeğimi mamayla değil kendi sütümle beslesem de aksaydı😔 bunun için mochie var birini emzirirken diğerini ona takabilirsiniz
Ssude srnrcvs ben vakumlu sağım aleti kullanıyorum. İçinde topluyor emzirirken emdikten sonra o sütü de veriyorum.
eez Sağdıkça süt artar arttıkça fışkırmaya devam eder, aktif olarak emziriyorsanız gün içinde evde parmakla bastırınca geçiyor ama toplum içinde göğüs pedi emici oluyor, gümüş kapak vs dolup taşıyordu bende hatta daha çok ıslanıyor içine birikince
Deletedmom_75 belom Yok baştan o şekilde başladı sonra göğüs yarasından sagimla beslendi kızım göğüslerim yumusayinca devam etmedi.