Tatlimomy Kizcelerrr Banyo fayansimi yenilicem ne renk yaptırsam bilemiyorum Yer fayansi siyah diğer kısımlarıda beyaz düşündüm ama nsl olur bilemedim Sizlerin banyo fayansi nsl yada ne tonlarda yaptırsam lütfen yardimmm❣️❣️❣️❣️❣️
Papatyam01 Tatlimomy ay yengem de siyah yaptı çok pişman şimdi. ben gri ve beyaz tonlarında yaptım duvarlar beyaz damarlı yerler gri. Dolaplar gri yine çok daha kullanışlı
defnezumram Tatlimomy yer fayansı siyah olursa kireçlenmeden dolayı çok leke olur bence komşumuzun öyle çünkü
delirmeceler Tatlimomy bende ikizler büyüyünce banyo fayansları dahil banyoda köklü değişime gideceğim düz desen dışında siyah tona yakışacak fayanslar var yada geometrik şekiller var hem sıkılmamakda önemli ben tlc izliyorum orda beğendiğim bir kaç model vardı aklımda onlar var
Tatlimomy Ygtoglm-- Askom benim banyo okdr kucukkki ferah dursun diye beyaz istiyoreee ama gri tonları da hos evet Ya bnm sorunum derz aralarini siyah yaptırmak beyaz sarariyor ya hos durmuyor sence gri yaptırsam siyah derz hoş durruurmu Çünkü üst kısmı.komple beyaz yaptirsam siyah derz tarz durabilir çünkü bastığımız yer fayansi siyah yaptiricaktim
Tatlimomy Papatyam01 siyah kısımları sdce bastığımız alan varya yer kısmına yaptiricaktim sdce diğer alan komple beyaz olacaktı
Papatyam01 Tatlimomy oda yerleri yaptırdı sadece siyah benim 5 m2 daha ferah güzel oldu ama tabi zevkler farklı olabilir ben siyah yaptırmış birinin pişmanlığını paylaştım
tubasd Tatlimomy siyah kireç temizlik su damlası vs sorunolur bence Ben grannit şeklinde yaptırdım wc mi memnunum aydınlık geniş temizliği gösteren bı renk oldu
Ogzshn Tatlimomy Bende yeni yaptırdım sayılır eskisi siyahtı benimde siyah temizlik konusunda biraz zor oluyor en ufak kireç lekesini çok belli ediyor ama şuankinden çok memnunum bu tonları tercih ettim fikir olsun sizede.. yinede tercih sizin tabii🌸
Tatlimomy Ogzshn Yan duvarlardaki fayansi çok beğendim nerden temin ettiniz acaba güzelmiş Yer fayansi duvara göre sıradan kalmış 😂 Ama güzel genel olarak 😂😂 Ayna arkadasindaki ışık felan nsl yapılıo kız kolaymi bak örnek oldu hee
Ogzshn Tatlimomy fayansları sıradan bir fayanscıdan beğendim canım, ayna o şekilde ledli olarak satılıyor çok çeşitleri var internetten bakabilirsiniz biz trendyoldan almıştık☺️
Tatlimomy dilay06 Derz aralarının siyah oluşu mükkk Zamanla sararmasindan kurtuluşş✌️bende siyah yaptiricam yer fayansi beğendim ama. sağ köşedeki fayansi farklı buldum diğer fayansdan hepsi aynı olsaymis olurmuş
theblackvirgo Tatlimomy asko bizim yer fayans beyaz duvarlar siyah beyaz siyah duşa kabin on numara duruyor valla grisi renklerde gayet şık ve güzel duruyor