herseySeninleguzel11 İyi geceler kızlar böyle bir problem yaşayan oldu mu yaklaşık 2 haftadır elleri hep ağzında,tüm dişleri çıktı ,dişle alakali değil….
izd herseySeninleguzel11 2 yaş civarında bir oral dönem olduğunu okumuştum, o süreçten geçiyor olabilir..
bayankivircik herseySeninleguzel11 kızım 4 yaşında hala oda ellerini ağzına sokuyor uyarınca çekiyor hemen
Ozlem6040 herseySeninleguzel11 arka azı dişleri çıkardınız mı benim ikizlerim de 26 aylık yeni patlıyor. Ağız burun hep akıyor çok zor çıkıyor 🤦
Ballloglum herseySeninleguzel11 benim oğlum 27 aylık elini ağzın sokuyor sıklıkla son günlerde dikkatimi çekmişti nedenini bilmiyorum
cicek1 27 aylık kızım. 2 haftadır aynı şekilde ellerini ağzına sokuyor uyarınca çıkarıyor bakmayınca tekrar yapıyor
aybars030921 herseySeninleguzel11 hocam merhaba , ben de oğlumda keşfettim. 30 aylık. Bir haftadir elini ağzına götürüyor ,emme değil ama parmaklari ağzında. Dişler de çıktı. Uyarınca çekiyor, sonra inada bindiriyor. Sizin geçti mi 🙋🏻♀️
aybars030921 herseySeninleguzel11 çok şükür ,darısı bize olsun 🥰 teşekkür ederim cevap verdiğiniz için iyi günler 🙋🏻♀️
herseySeninleguzel11 aybars030921 Rica ederim ne demek iyi günler ,çok fazla üstüne düşünce daha çok yapıyorlar dikkatini dağıtmaya çalışın😌