@alieray2608 ben öncelikle kaygımı azaltmak için telkin yaptım çünkü kaygım azaldığında bu durumunda hafifleyeceğinin farkına vardım ben hasta değilim kaygımdan sıkıntımdan düşüncelerimden korkmuyorum kaçmıyorum savaşmıyorum ey kaygım sıkıntım istediğin zaman gel azında duygu çoğunda duygu ben seninle ilgilenmiyorum diye kendime telkin oluşturdum. Ve 8 ay boyunca hergün en az 100 defa söyledim ve yabancılaşma konusunda kendimi dinlemeyi bıraktım sürekli düşündüğü geçti mi geçecek mi bunla ilgilenmedim çünkü hislerin irrasyonel olduğunu gerçekleri yansıtmadığını hislerin rüyalara benzediğini ancak ona anlam yükleyenleri etkilediğini öğrendim ve psikoloji biz önemsersek önemli önemsemezsek önemsiz olduğunu öğrendim İzzet güllüden tabi ilaçta kullandım bu süreçte ama ilacın düşüncelerim açısından hiçbir faydasının olmadığının farkındaydım benim aşırı derecede fiziksel belirtim vardı onları azalttı ilaç o yönden bana faydası oldu sadece ama zihnimi ben kendi çabamla büyük oranda dönüştürdüm bazı şeyler birazda bizim elimizde ve bu dönemde eve kapanmayın hayat normalmiş gibi yaşamaya çalışın biliyorum zor ama imkansız değil sosyalleşin ki benim eşim jandarma bende yalnızım ailem yanımda ilk 4 ay kadar vardı sonra ben hep yalnızdım ama kendi çabamla ilerledim inanıyorum sizde başarırsınız Allah yardımcınız olsun 🤲🏻