Oyku2019 Bebegim 5 aylik geceleri 12 den once uyymuyor ve gece surekli kalkiyor.sallayarak uyuyor sadece ama sallarken surekli ayaklarini havaya kaldirip dikiyor neden yapiyor acaba
tomvejerry Oyku2019 ayaklarını keşfediyor olabilir sırf bu yüzden bile gece uyanıp oynamak istiyolar🤣
Glzr11_1 Oyku2019 yaa benim bebeğim de aynı şekilde gecenin bir yarisi ayakları havada uyanıyor. Bizde 5 buçuk aylığız
Binnur_cam Oyku2019 her yeni keşfettikleri şeyi sık sık yapmak isterlermiş. Benim kızımda ayağa kalkmayı öğrendi tam uyuttum sanıp koyuyorum hoppala bi bakıyorum beşiğin etrafında tur atıyo o tur atarken ben sinir krizi geçiriyorum Geçermiş bu günler öyle diyolar ama sanki bana göre hiç geçmeyecek gibi. Kendime bol bol sabır diliyorum 🤲
ilkaay0 Oyku2019 ayaklarını keşfediyor bir kaç hafta sonra da elleriyle ayaklarını tutmaya çalışacak 😍
Oyku2019 tomvejerry ellemiyor ayaklarini ama surekli kaldiriuor gunduz yapmiyor ozellikle gece uyuyacagi zaman yapiyor.5-6 saat salliyorm artik sinirlerim.bozuldu yatirdigm an aglayarak kalkiyor
Oyku2019 Glzr11_1 uykuyada cok zor geciyor.bugun aksam 5 te uyandi hala uyumadi uyutuyorm kalkiyor 12-1 e kadar surekli bu sekilde
Asumanttt Ayy benimkide öyle ayaklarını havaya dikiyor elleriyle de çekiyor kendine doğru 5 aylık. Sarıyorum kollarını yatarken yarım kundak gibi hala. Zaten beraber yatıyoruz dönmeye başlamadı o yüzden tehlike görmediğim için sarmaya devam mecbur
Oyku2019 Asumanttt Bende sariyorum.onuda istemiyor donmeyide ogrendi koydugum gibi yuzustu donuyor uyku cok skintili ama malesef :(
Oyku2019 ikibebebiranne_ evet ayaklarini kaldiriyor tepede oylece bekliyor yorulup asagida indirmiyor :(
Oyku2019 Asumanttt bazen zor tutuyorum bende kendimi 😍 cok tatlilar masallah bu halleri cok guzel ama keske gece uyusalar azicik dinlensek kendimize vakit ayirabilsek 😊