terazikadini Ne kadar uyusamda uykumu alamıyorum normal mi bu yoksa sizde böylemisiniz gün içinde bebeğim oynarken bile uykum geliyor uyumak istiyorum uyuyorum uyanınca hiç uyumamış gibi oluyorum
Deletedmom_79 terazikadini gebelik ihtmalin yoksa vücudun yorgunluk ya da vitaminsizlikten bu halde olabilir.
Yagmur_24 terazikadini bebek napio siz uyutkrn keşke keşke keşke keşkee ben de uyusam ne güzel imrendim😀
terazikadini selins1313 ilk bebeğim hamileliğimi bende öyle öğrenmiştim ama korunuyoruz biz ya sanmıyorum
terazikadini Yagmur_24 😂😂😂 yerde oyuncaklarıyla oynuyo çığlıklar atıyor o sırada uyuyorum bir sessizlik olduğunda istemsizce fırlıyorum uykudan bizimki yine bişeyler karıştırıyor anlıyorum inşallah darısı size 😂
Yagmur_24 terazikadini ya inanmıyorum ya mükemmel ya mükemmel keşke yapabilsem😂 gerçekten yapardım yapabilseydim süpersiniz dert etmeyin
terazikadini Ayfa1608 teşekkür ederim hafta içi bir bakayım olmadı belkide vitamin değerlerim düşmüştür dediğiniz gibi
Yagmur_24 terazikadini no durmaz tabiki biraz dursa yine mızı mızı kucağımı ister🤓🤓 kuçakçı benim bebeğim ya zaten ben de öyle yerde 40 dk uyumak iatesem mümkün deil ahahah
elif949494 terazikadini bende öyleyim 24 saat uyusam yine uykum gelir ama bebem buna izin vermez tabi
terazikadini Yagmur_24 yere yorgan yastık at bebeğinde orda oynasın sende yat alışır belki ben öyle alıştırdım biraz üstüme çıkıyordu ama alışıyor sonuçta